Bodrumspor Bu Hafta Hatay Deplasmanında - Son Dakika
Yerel

Bodrumspor Bu Hafta Hatay Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Hatay Deplasmanında

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda oynayacağı Payasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

21.10.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda oynayacağı Payasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hatay takımlarından Payasspor ile 24 Ekim Cumartesi günü Payas İlçe Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü başlayan B.B. Bodrumspor, grupta 5 puan ile 17. sırada bulunan rakibinden 3 puan alarak Bodrum'a geri dönmek istiyor.

Bodrum Şehir Stadı'nda antrenmanlarını sürdüren B.B. Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz, geçtiğimiz Pazar günü oynadıkları lider Etimesgut Belediye Spor karşılaşmasını değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi; Kendi sahamızda gerçekten iyi oyunlar oynuyoruz. Baktığımızda onlardan çok üstün bir oyun sergiledik. Oyun anlamında da birinci dakikadan doksanıncı dakikaya kadar hem coşkulu, hem iştahlı, hem arzulu bir oyun sergiledik. Ama görüldüğü gibi final paslarında ve son noktalarda şanssızlık mı? Diyelim, beceriksizlik mi? Diyelim ama bütün oyuncularımız gerçekten müthiş bir mücadele örneği ortaya koydu.

Her maç daha da iyiye gittiklerini belirten Cambaz, Cumartesi günü Hatay deplasmanında Payassspor ile oynayacakları maç için de, "Payas maçında da yine aynı mücadeleyi, aynı oyunu sergilemek için elimizden geleni yapacağız. Payas'tan galibiyetle dönmek istiyoruz. İnşallah arzuladığımız istediğimiz şekilde olur" dedi.

24 Ekim Cumartesi günü Payas İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma için B.B. Bodrumspor heyeti Cuma günü İstanbul aktarmalı uçuş ile Adana'ya giderek oradan karayolu ile Hatay'a geçecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumspor Bu Hafta Hatay Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement