Bodrumspor Göz Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Bodrumspor Göz Doldurdu

Bodrumspor Göz Doldurdu

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Fatih Karagümrükspor’u 1-0 mağlup ederken oynadığı futbol ile göz doldurdu.

10.08.2015 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Fatih Karagümrükspor'u 1-0 mağlup ederken oynadığı futbol ile göz doldurdu.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde saat 18: 00'da yağmur altında başlayan karşılaşmada bu sene Spor Toto Üçüncü Lige yükselen Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Fatih Karagümrükspor'u Serdar Ümit Deniz'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın başından itibaren üstün bir oyun sergileyen B.B. Bodrumspor ilk yarının son dakikasına kadar girdiği bir çok pozisyonu değerlendiremezken, ilk yarının son dakikasında kendi sahasından çıkmaya çalışan Fatih Karagümrük takımı topu B.B. Bodrumsporlu Onur Algül'e kaptırdı. Algül'ün başlattığı kontra atakta topla buluşan yeni transfer Mehmet Bağlı, açtığı orta ile ceza sahası dışındaki yine yeni transferlerden olan Serdar Ümit Deniz'i Topla buluşturdu. Ceza sahası dış çizgisi üzerinden güzel bir vuruş yapan Serdar topu ağlarla buluşturarak ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıda her iki takımda futbolcularını denemek için bir çok değişiklik yaptı. B.B. Bodrumspor ilkyarıda oynadığı güzel futbolu ikinci yarıya da yansıtırken, girdiği bir çok gol pozisyonu değerlendiremedi. İkinci 45 dakikada her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon kampındaki ikinci hazırlık maçını 13 Ağustos Perşembe günü Spor Toto İkinci Lig ekiplerinden olan Nazilli Belediyespor ile oynayacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumspor Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement