Bodrumspor Hedefine İlerliyor - Son Dakika
Güncel

Bodrumspor Hedefine İlerliyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor haftasonu Burdur'da Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 4-0 yenerek lider Çine Madranspor'un ardından 2.lik koltuğuna oturdu.

08.04.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta bir üst lige çıkmak için mücadele veren Bodrumspor'un en yakın rakipleri Çine Madranspor ve İzmirspor'un berabere kaldığı haftada altın değerinde 3 puan alan Bodrumspor 54 puan ile 2. Sıraya yükseldi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya grupta oynanan maçlar hakkında şu açıklamalarda bulundu;

"Rakiplerimiz Çine Madran ve İzmir Spor'un berabere kalmasıyla ,bizimde Burdur Bucak deplasmanında galip gelmemiz ile Çine ile puan farkı 5'e indi, İzmir Spor'la ise puanlarımız eşitlendi. Ben öncelikle futbolcularımız ve teknik heyetimizi gösterdikleri üst düzey mücadele ve oyundan dolayı kutluyorum. Özellikle bizlere yenilgilerin ancak pes edince geleceğini söyleyen ve mücadele etme ruhunu aşılayan Başkanımız Mehmet Kocadon'a ve taraftar grubumuz Asi Tayfa'ya da bizleri bu uzak deplasmanda, zor günlerde yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu hafta evimizde lig lideri Çine Madranspor'la karşılaşacağız. Rakibimizi yenip son hafta öncesi puan farkını 2'ye düşüreceğiz. Son hafta Çine Madran Çiğli Belediye maçından gelebilecek bir beraberlik haberi veya İzmirspor'un Didim ve Muğla maçlarından gelebilecek herhangi bir puan kaybıyla ilk iki, hatta birincilik şansını yakalayacağımızdan hiçbir şüphemiz yok, çünkü son haftalardaki performansımız ve rakiplerimizin yaşadığı puan kayıpları bunların bir habercisi, bu zor günlerde yine bütün camia olarak umudumuzu yitirmedik , kenetlendik ve ilk iki sıra yarışının içine girdik. Son düdüğe kadar bize yakışan mücadele etme ruhunu sahaya yansıtarak, çok sevdiğimiz Bodrumspor'umuzu hedefe taşımak için daha yoğun bir çaba içine gireceğiz. İnşallah hedefimize de ulaşacağız. Herkesi şimdiden bu Pazar oynanacak olan Çine Madranspor maçımıza davet ediyorum"

Grupta son iki haftaya girilirken Bodrum Belediyesi Bodrumspor 13 Nisan Pazar günü lider Çine Madranspor'u evinde konuk edecek ve son hafta Didim Belediyespor'a konuk olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrumspor Hedefine İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement