Bodrumspor Lideri Konuk Edecek - Son Dakika
Yerel

Bodrumspor Lideri Konuk Edecek

Bodrumspor Lideri Konuk Edecek

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, grup lideri Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

16.10.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, grup lideri Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 10. Hafta mücadelesinde 10 puan ile onuncu sırada bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 22 puan ile lider olan Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek. 18 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor, taraftar desteğini de arkasına alarak lider Etimesgut Belediyespor'u eli boş göndermek istiyor. Bu önemli maça Bodrumlu futbolseverlerin ilgi göstermesi beklenirken, karşılaşma kadın taraftarlara ve 15 yaşına kadar olan çocuklara ücretsiz olacak.

Yalı Çiftlik Tesisleri ve Bodrum İlçe Stadı'nda hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor'da antrenmanı izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya, 9. hafta maçlarının yaşanan terör olayı nedeniyle iptal olduğunu belirterek, "Bir daha inşallah Türkiye'mizde böyle üzücü olaylar yaşanmaz. Teröre destek veren herkesi kınıyoruz. Bu hafta Etimesgut Belediye gelecek. Yedi galibiyeti, bir beraberliği var. Bizim için her maç önemli ve ben bu maçta da takımımıza güveniyorum. Bizim takımımız iyi bir takım, içeride iyi bir futbol oynuyoruz. Ben burada takımımızın galip geleceğinden eminim ama artık turizm sezonunun yavaşlamasıyla boş vakitler çoğaldı ve Bodrum seyircisi her zaman Bodrumspor'un arkasında durmuştur ve yoğun destek olmuştur. Bodrum seyircisiyle her zaman birlik beraberlik içerisinde olan bir kulüp olarak böyle bir imaj çizmiştir. Bodrum seyircisini artık bu sahaya daha çok bekliyoruz ve böyle galibiyetler seyircimizin desteği ile daha kolay oluyor. Ben bütün seyircilerimizi Bodrumspor'a desteğe davet ediyorum, inşallah Pazar günü burada Etimesgut'u da yenerek onlara galibiyeti hediye etmek istiyoruz" dedi.

18 Ekim Pazar Bodrum İlçe Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi, yardımcıları Levent Görün ve Oğuzhan Şenler yönetecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumspor Lideri Konuk Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement