Boğa Burcu, Günlük Astroloji Yorumu,24 Nisan 2014, Astrolog Demet Baltacı Bilinç Okulu - Son Dakika
Yaşam

Boğa Burcu, Günlük Astroloji Yorumu,24 Nisan 2014, Astrolog Demet Baltacı Bilinç Okulu

www.BilincOkulu.com - Günlük, Haftalık, Aylık burç yorumları ve astroloji astrolog Oğuzhan Ceyhan ve astrolog Demet Baltacı ile her gün Dailymotion Türkiye'de ! Doğum haritanızı (HOROSKOP) için lütfen ŞİMDİ ARAYIN :) 0507 - 607 50 17.

24.04.2014 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

www.BilincOkulu.com - Günlük, Haftalık, Aylık burç yorumları ve astroloji astrolog Oğuzhan Ceyhan ve astrolog Demet Baltacı ile her gün Dailymotion Türkiye'de ! Doğum haritanızı (HOROSKOP) için lütfen ŞİMDİ ARAYIN :) 0507 - 607 50 17

Boğa Burcu, Günlük Astroloji Yorumu,24 Nisan 2014, Astrolog Demet Baltacı Bilinç Okulu
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Boğa Burcu, Günlük Astroloji Yorumu,24 Nisan 2014, Astrolog Demet Baltacı Bilinç Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya'da Besi Çiftliği Alev Alev Yandı
    19:06 Sakarya'da Besi Çiftliği Alev Alev Yandı

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bulunan bir besi çiftliğinde çıkan yangında çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu. Yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

  • Gaziantep'te polisler kavga ihbarına gittiklerinde sürprizle karşılaştı
    19:03 Gaziantep'te polisler kavga ihbarına gittiklerinde sürprizle karşılaştı

    Nurdağı ilçesindeki bir apartmanda yaşayan Asya Akkaya, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla polis ekiplerine pasta ve çiçek buketleriyle sürpriz yaparak teşekkür etti.

  • Tekirdağ'da bir apartmanın garajı ve deposu yangında küle döndü
    18:40 Tekirdağ'da bir apartmanın garajı ve deposu yangında küle döndü

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan bir apartmanın garaj ve depo olarak kullanılan alan, çıkan yangında tamamen yanarak küle döndü. Yangın sonucunda hayatını kaybeden veya yaralanan olmazken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Trabzon'da tır, otobüs ve kamyonetin karıştığı kaza: 1 yaralı
    18:28 Trabzon'da tır, otobüs ve kamyonetin karıştığı kaza: 1 yaralı

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, GT 600 TR plakalı tır, 61 AH 754 plakalı yolcu otobüsü ve 61 AFH 775 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otobüste bulunan bir kişi hafif yaralandı. Olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Trabzon-Rize istikametinde ulaşımda aksamalar yaşandı.

  • Sinop'ta korkutan orman yangını
    18:18 Sinop'ta korkutan orman yangını

    Sinop'un Ormantepe köyü Gökçam Mahallesi'nde çıkan orman yangınında 1,5 hektarlık alan zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve orman arazözleri sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yangın hızla yayıldı ancak ekiplerin müdahalesiyle 6 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Konya'da motosiklet ile cip çarpıştı: 1 yaralı
    18:01 Konya'da motosiklet ile cip çarpıştı: 1 yaralı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile cip çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Baharın Gelişiyle Bingöl'deki Menderesler Göz Kamaştırıyor
    17:27 Baharın Gelişiyle Bingöl'deki Menderesler Göz Kamaştırıyor

    Bingöl'de bahar aylarının gelmesiyle birlikte, ovalar içinde bulunan menderesler görsel şölen sunuyor. Solhan ilçesi ve Muş ili sınırları arasında bulunan ovadaki akan menderesler, dron ile görüntülendi. Akan mendereslerin etrafında otlanan hayvanlar ile yeşil doğalın birleşmesi görsel şölen sunuyor.

  • Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi
    17:22 Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi

    Aksaray'da bayram tatilinin bitmesinin ardından yaşanan trafik yoğunlukları ve oluşabilecek olumsuzluklara karşı şehir genelinde 3 farklı trafik denetimi gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından yapılan denetimlerde, emniyet kemeri kullanımı, güvenli yaya ve okul geçidi kullanımı ile güvenli servis taşımacılığı ve diğer okul güvenliği konularında kontroller yapıldı. Sürücüler trafik kuralları ve seyahat güvenliği konusunda uyarıldı ve denetim faaliyetlerinin devam edeceği açıklandı.

  • Samsun'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı
    17:19 Samsun'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Elif Dikici ve Beyza Dikici yaralandı. Yaralılar, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kocaeli'de 8 Katlı Bina Alev Alev Yandı
    17:08 Kocaeli'de 8 Katlı Bina Alev Alev Yandı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir binanın bahçesinde bulunan atıkların alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle 8 katlı bina tahliye edildi ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

  • Edirne'de sahipsiz köpeklerin saldırısında yaşlı kadın yaralandı
    17:08 Edirne'de sahipsiz köpeklerin saldırısında yaşlı kadın yaralandı

    Edirne'nin Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Zehra Oluçay, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçmaya çalışırken düşen yaşlı kadın, başını apartmanın merdivenlerine vurarak yaralandı. Komşularının yardımıyla köpeklerden kurtulan Oluçay, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Olayın ardından Oluçay ve mahalle muhtarı, yetkililerin sahipsiz köpekler konusunda önlem almasını talep etti.

  • Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu
    16:51 Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, polis olmayı hayal eden özel çocuk Efe Cuma için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Efe Cuma, polis üniforması giydirilerek polis aracı içerisinde gezdirildi ve polis araçlarını inceleme ve siren çalma şansı buldu. Bu etkinlik, toplumda özel ihtiyaçlı bireylerin sosyal hayata katılımının önemine dikkat çekti.


Advertisement