09.05'te Hayat Durdu! - Son Dakika
Güncel

09.05'te Hayat Durdu!

09.05\'te Hayat Durdu!

Ulu Önder Atatürk, ölümünün 77'nci yılında Boğaziçi Köprüsü'nde de anıldı. Saat 09.05'te köprüden geçen sürücüler araçlarını durdurarak saygı duruşunda bulundu.

10.11.2015 10:02  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata veda ettiği 10 Kasım'da saatler 09.05'i gösterdiği anlarda Türkiye'nin hemen her yerinde olduğu gibi Boğaziçi Köprüsü'nde de hayat durdu. Saat 09.05'te köprüden geçen sürücüler araçlarını durdurarak saygı duruşunda bulundu.

Vatan Caddesi'nde de araçlarıyla seyir halinde olan bazı sürücüler Ata'ya saygı için araçlarını durdurarak saygı duruşunda bulundu. Bazı sürücüler de klaksonlarına basarak saygı duruşuna eşlik etti. Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki dev Türk bayrağı da yarıya indirildi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 09.05'te Hayat Durdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • balıkçı iskenderun: yahu bu robot gibi ayakta duruyorsunuz bir fatiha okuyunda adamın ruhu şadolsun durduk yere günaha giriyorsunuz peygamberi veya allahı anarkan böyle ayakta durmazsınız 1 0 Yanıtla
  • kürt: salaklar 1 0 Yanıtla
  • ihsan: O saatte uyumak gibisi yoktu :D 1 0 Yanıtla
    SAMET: ALLAH BELANI VERSİNNNNNN 0 0
  • Yağız Murat: Ataya saygı çalmaya devam, putlaştırdınız şu adamı, bırakın saygı duruşunu, ilkelerine sahip çıkın 1 0 Yanıtla
    aaa: battı mı 0 0
  • .: saygı görün lan yobazlar 0 0 Yanıtla
  • aliye atik: dünyada eşi bulunmayan tek lider sonsuz saygılar 0 0 Yanıtla

Advertisement