Boğaziçi Köprüsü'nde Darbe Girişimi Protesto Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Köprüsü'nde Darbe Girişimi Protesto Ediliyor

Boğaziçi Köprüsü\'nde Darbe Girişimi Protesto Ediliyor

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ / İstanbul DHABoğaziçi Köprüsü gişelerde binlerce kişi darbe girişimini protesto ediyor.

21.07.2016 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ/ İstanbul DHA

Boğaziçi Köprüsü gişelerde binlerce kişi darbe girişimini protesto ediyor.

Milli İrade Platformu öncülüğünde binlerce kişi, darbe girişimini protesto etmek için 'Başladığı Yerdeyiz' sloganıyla Üsküdar Millet Parkı'nda buluşarak saat 21.00'da Boğaziçi Köprüsü'ne yürüdü. Ellerindeki Türk bayraklarıyla Boğaziçi Köprüsü gişelere ulaşan kalabalık burada zaman zaman meşale yakıp "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan atıyor.

Protesto nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde zaman zaman trafikte araç yoğunluğu yaşanıyor.

Darbe girişimini köprüde protesto devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğaziçi Köprüsü'nde Darbe Girişimi Protesto Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çinli Yetkililer Manhattan'da İade Edilen 38 Kültürel Eseri Teslim Aldı
    16:08 Çinli Yetkililer Manhattan'da İade Edilen 38 Kültürel Eseri Teslim Aldı

    Çinli yetkililer, Manhattan Bölge Savcılığı tarafından Çarşamba günü iade edilen 38 kültürel eseri teslim aldı. Bu eserlerin iadesi, kültürel mirasın korunması ve uluslararası işbirliğinin önemini vurgulamaktadır.

  • Endonezya'da Ramazan Bayramı kutlamaları çamur sörfü yarışıyla renklendi
    16:08 Endonezya'da Ramazan Bayramı kutlamaları çamur sörfü yarışıyla renklendi

    Endonezya'nın Doğu Cava eyaletinin Pasuruan kentinde düzenlenen geleneksel çamur sörfü yarışı, Ramazan Bayramı kutlamalarının bir parçası oldu. Balıkçılar arasında popüler olan yarış, zamanla her yıl düzenlenen bir törene dönüştü ve izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

  • Hanönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Üreticilere 12 Bin Sebze Fidesi Dağıttı
    16:08 Hanönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Üreticilere 12 Bin Sebze Fidesi Dağıttı

    Hanönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, desteklemek amacıyla ilçedeki üreticilere 7 bin 680 domates ile 4 bin 320 biber fidesi dağıttı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydın Arukan, fide dağıtım programında üreticilerle sohbet ederek bol ürünlü bir sezon temennisinde bulundu.

  • Gümüşhane Jandarma Komutanlığı, Bayram Tatilinde 7 Aranan Şahsı Yakaladı
    16:04 Gümüşhane Jandarma Komutanlığı, Bayram Tatilinde 7 Aranan Şahsı Yakaladı

    Gümüşhane Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı tatili süresince gerçekleştirdikleri kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 7 kişiyi yakaladı. Ayrıca, yasa dışı yollardan ülkeye giren 3 Afganistan uyruklu şahıs da gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda ise bir miktar sentetik uyuşturucu, 3 bin 750 tütün doldurulmuş makaron ve 792 gram tütün ele geçirildi.

  • Yozgat'ta Kent Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    16:04 Yozgat'ta Kent Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıda, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve Ramazan Bayramı'nın sorunsuz geçtiği belirtildi. Özkan, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte artacak olan yoğunluğa dikkat çekerek, güvenlik güçlerine ve vatandaşlara önemli görevler düştüğünü vurguladı. Toplantıda, emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen güvenlik çalışmaları değerlendirildi.

  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    16:04 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi (MGÜ) arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında müzik uygulamaları başta olmak üzere akademik personeller ve öğrenciler arasında deneyim arttırıcı iş birliği ve ilgili alanlarda eğitim faaliyetlerinde ortak çalışmalar yapılacak. Türk müziği odaklı ortak projeler yürütülecek olan protokol kapsamında, bilimsel çalışma ve araştırmalarda bilgi, sanat ve teknoloji üretimi, bilimsel verilerin yayılması ve kültürel faaliyetlerde taraflar birbirine destek verecek.

  • Erzurum'da Üniversite Kampüsünde Çıkan Kavgada Yaralanan Öğrenciye Tutuklama
    16:03 Erzurum'da Üniversite Kampüsünde Çıkan Kavgada Yaralanan Öğrenciye Tutuklama

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi kampüsünde çıkan kavgada 1'i ağır 2 öğrenciyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Kavgada yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise polis ekiplerince yakalandı.

  • TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkan seçildi
    16:01 TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkan seçildi

    Türkiye Ziraatçılar Derneği'nin (TZD) 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş, tek aday olarak girdiği seçimde 64 oyla yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Demirtaş, genel kurulda yaptığı konuşmada tarım sektöründeki sorunları ve tarım politikalarının önemini vurguladı.

  • Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı
    16:00 Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı

    Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri ve odadaki projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erdoğan, geçen ay DTO'ya 121 üye daha kaydedildiğini ve şehirde kurulan şirket sayısının da arttığını açıkladı.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü
    16:00 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kaymakam Adem Keleş, İlçe Jandarma Komutanı Caner Koca, Emniyet Müdürü Recai Akbay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, MHP İlçe Başkanı Serhat Uluağaçlı ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Buzlu Spor Kompleksi'nin kafeteryasında bir etkinlik düzenledi. Demirbaş, konuşmasında hizmetlerini daha iyi bir şekilde sunmayı amaçladıklarını belirtti ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Keleş ise seçimin demokratik bir şekilde geçtiğini vurguladı. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.


Advertisement