Boğaziçi Köprüsünden Barbaros Bulvarına Yürüdüler - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Köprüsünden Barbaros Bulvarına Yürüdüler

Boğaziçi Köprüsünden Barbaros Bulvarına Yürüdüler

Acıbadem'den yola çıkan grup, Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Taksim'e doğru yürüdü.

01.06.2013 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem'den yola çıkan grup, Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Taksim'e doğru yürüdü. Gruba Barbaros Bulvarı'nda polis müdahale etti. Müdahale sırasında eylemcilerin elinden düşürdüğü Türk bayrağını bir Çevik Kuvvet polisinin yerden alarak dakikalarca elinde tutması dikkat çekti.

Taksim Meydanı ve çevresinde çıkan olayları protesto eden bir grup D-100 Karayolu Acıbadem Mevkiinden yürüyüşe geçti. Yürüyüş nedeniyle D-100 karayolu trafiğe kapandı. Yaklaşık 500 kişilik grup Bogaziçi Köprüsü'ne geldi. Köprü üzerinde bekleyen grup bir süre sonra tekrar yürüyüşe geçti. Gruba CHP milletvekili Mahmut Tanal da destek verdi. Tanal, "Vatandaş haklı olarak yürüyor. Meydanlara biber gazı sıkan hükümete tepkilerini dile getiriyorlar" diye konuştu. Grubun "Heryer Taksim Heryer Direniş" sloganlarıyla yürüyüşe devam etti.

GRUBA POLİS MÜDAHALESİ

Kadıköy'den Taksim'e yürüyen gruba polis Beşiktaş'ta müdahale etti. Eylemciler kendilerine gaz bombası atan polise taş fırlattı. Müdahale sırasında eylemcilerin düşürdüğü Türk bayrağını bir Çevik Kuvvet polisinin yerden alarak dakikalarca elinde tutması dikkat çekti. - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğaziçi Köprüsünden Barbaros Bulvarına Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement