Boğaziçi Mezunları Buluştu - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Mezunları Buluştu

Ezel Akay, Prof. Dr. Yankı Yazgan, Pelin Batu, Emre Aköz, İsmail Küçükkaya, Levent Erden, Aret Vartanyan ve Doç. Dr. Deniz Gökçe'nin de aralarında bulunduğu 400'ü aşkın Boğaziçi Üniversitesi mezunu, "Boğaziçi Zirvesi Büyülü Bir Gün" etkinliğinde buluştu.

22.11.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezel Akay, Prof. Dr. Yankı Yazgan, Pelin Batu, Emre Aköz, İsmail Küçükkaya, Levent Erden, Aret Vartanyan ve Doç. Dr. Deniz Gökçe'nin de aralarında bulunduğu 400'ü aşkın Boğaziçi Üniversitesi mezunu, "Boğaziçi Zirvesi-Büyülü Bir Gün" etkinliğinde buluştu.

Boğaziçi Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, etkinliğin, üniversite ve mezunları arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, 54 bin mezun sayısına ulaştıklarını aktararak, sanat, siyaset, tarih gibi çeşitli alanlarda öne çıkan binlerce mezunuyla bir Boğaziçi kültürüne sahip olduklarını kaydetti.

Etkinlikle Boğaziçi kültürünün toplum nezdinde yarattığı katma değeri vurguladıklarını belirten Barbarosoğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde insan haklarına, özgürlüklere, kadın haklarına saygılı ve demokratik olmaya özen gösterildiğini, bu kültürün geleceğe taşınmasında mezunların önemli bir rolü olduğunu anlattı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boğaziçi Mezunları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement