Boğazlıyan'da Çöp Konteynırları Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'da Çöp Konteynırları Yenilendi

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldıkları çöp konteynırını mahallere yerlertirdiklerini bildirdi.

16.03.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldıkları çöp konteynırını mahallere yerlertirdiklerini bildirdi.

Erdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boğazlıyan halkına ve ilçeyi ziyarete gelen misafirlere daha iyi hizmet etmek istediklerini ifade etti.

Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan tamamı hibe olmak üzere 350  çöp konteynırı aldıklarını belirten Erdal, "Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek her türlü fırsatı değerlendirip, yeni fırsatlar oluşturmaya çalışıyoruz. Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce'ye çok teşekkür ederiz. Bakanlığımızdan daha önce de çöp konteynırları aldık. Şu anda her mahallede yeterince çöp konteynırı var ancak bazı vatandaşlarımız bizden çöp konteynırı talep etmektedir. Halkımıza şehir temizliği konusunda üst seviyede olan hizmetimizi daha da bir üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Amacımız temiz olan ilçemizin tertemiz olmasıdır" diye konuştu.

Çöp konteynırlarını mahallelere dağıttıklarını anlatan Erdal, vatandaşlardan konteynırların içerisinde ateş yakmamalarını ve çöpleri attıktan sonra konteynırların kapaklarını kapatmalarını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'da Çöp Konteynırları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement