Boğazlıyan'da Meslek Kuruluşlarından Öğrencilere Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'da Meslek Kuruluşlarından Öğrencilere Yardım Eli

Boğazlıyan\'da Meslek Kuruluşlarından Öğrencilere Yardım Eli

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Başkanlığı, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi yardımı yaptı.

03.11.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Başkanlığı, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi yardımı yaptı.

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan ve Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ'ı makamında ziyaret etti.

Bozdağ, oda başkanlarına destekleri için teşekkür ederek, bot ve montları çocuklara titizlikle dağıtacaklarını söyledi.

Öcal Öcalan, ziyarette yaptığı konuşmada, gelecek kuşakların daha iyi bir ortamda yetişebilmesi, sıkıntılarla daha az karşılaşıp eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için yaptıkları yardımlara her yıl düzenli devam ettiklerini söyledi.

Öcal Öcalan, oda ve borsa olarak ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Geçtiğimiz ramazan ayında oda ve borsa olarak bin 200 aileye gıda yardımında bulunarak evlerinde sıcak yemek pişirmelerine katkıda bulunduk. Oda ve borsa olarak sadece üyelerin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp bölgenin genel sorunları ve problemleri üzerinde de durduk, durmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Halıcı da eğitim yardımlarının geleceğe yapıldığını belirtti.

Konuşmaların ardından Öcal Öcalan ve Halıcı, 600 mont ve bin 50 botu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'da Meslek Kuruluşlarından Öğrencilere Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement