Boğazlıyan'lı Öğretmenlerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'lı Öğretmenlerden Örnek Davranış

Boğazlıyan ilçesinin Çalapverdi köyü ilkokulu ve ortaokulunda idareci ve öğretmenler, okullarını yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıyor.

25.06.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan ilçesinin Çalapverdi köyü ilkokulu ve ortaokulunda idareci ve öğretmenler, okullarını yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıyor.

Okul Müdürü Ramazan Yılmaz, gönüllü öğretmenlerin hafta içi boş saatlerinde ve hafta sonu tatillerini okulda boya-badana ve temizlik yaparak geçirdiklerini söyledi.

Müdür Yardımcısı Orhan Doğan ve gönüllü öğretmenlerin işbirliği ile okulda bakım ve onarım çalışması başlatıldığını ifade eden Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"2013-2014 eğitim ve öğretim yılının tamamlanması ile kolları sıvayan öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz okulda bakım ve onarım çalışması başlattı. Okulların açılacağı yeni dönem için işbaşı yapan öğretmenlerimiz, eğitim yılı öncesi okullarının eksiklerinin giderilmesine katkı sağlıyorlar. Fayanslardan, laminatlara ve boyalara kadar onarım ve boya işini okul idaresi ve öğretmenlerin gayretleri ile yapıldı. Eğitimin kalite noktasında istenilen düzeye gelmesi için okulun iç fiziki görünümünün ve şartlarının da daha iyi olması gerekmekte. Çocukların geleceği için bizler her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız."

Yılmaz, öğretmenlerin okullarına sahip çıktığını ve örnek bir davranış sergilediklerini kaydetti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'lı Öğretmenlerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement