Boğularak Ölen Polis ve Arkadaşı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Boğularak Ölen Polis ve Arkadaşı Toprağa Verildi

Hatay'ın Erzin İlçesi'nde, bindikleri lastik botun alabora olmasıyla yaşamlarını yitiren 38 yaşındaki polis memuru Mehmet Coşkun ile arkadaşı 25 yaşındaki Mücahit Kaya'nın cenazeleri, memleketleri Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde toprağa verildi.

23.06.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Erzin İlçesi'nde, bindikleri lastik botun alabora olmasıyla yaşamlarını yitiren 38 yaşındaki polis memuru Mehmet Coşkun ile arkadaşı 25 yaşındaki Mücahit Kaya'nın cenazeleri, memleketleri Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde toprağa verildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Coşkun arkadaşı Mücahit Kaya ile birlikte dün Hatay'ın Erzin İlçesi'ne gitti ve Burnaz Sahili'nde lastik botla açıldı. Bir süre sonra botun alabora olmasıyla suya düşen Coşkun ve Kaya boğularak yaşamını yitirdi. Sudan çıkarılan polis memuru ile arkadaşının cesetleri, otopsi işleminin ardından memleketleri Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'ne gönderildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan polis memuru Mehmet Coşkun için Andırın'ın Boşdoğan Mahallesi'nde tören düzenlendi. Coşkun için düzenlenen cenaze törenine; Andırın Kaymakamı Alper Çifci, Belediye Başkanı Baki Tezcan, Kahramanmaraş ve Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nden yetkililer, meslektaşları ve yakınları katıldı. Cenazede gözyaşı döken polis memurunun fenalaşan eşi Figen Coşkun'a ambulansta müdahale edildi. Polis memurunun 8 yaşındaki kızı Aysel ise "Ben babamı istiyorum" diye ağlayarak törene katılanları duygulandırdı.

İlçe Müftüsü Tayyip Koçer'in kıldırdığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Polis memuru Coşkun ile birlikte yaşamını yitiren Mücahit Kaya ise Andırın Merkez Cami'sinde yakınlarının katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğularak Ölen Polis ve Arkadaşı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement