Boğulma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Boğulma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışırken bulundukları botun su alması nedeniyle boğulma tehlikesi geçiren 33 kaçak, sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

02.04.2015 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışırken bulundukları botun su alması nedeniyle boğulma tehlikesi geçiren 33 kaçak, sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, bir çocuk ve 6 kadının da bulunduğu Suriye uyruklu 33 kaçak, gece Turgutreis Mahallesi Akyarlar sahilinden yaklaşık 8 metre uzunluğundaki fiber botla denize açıldı.

Bot, Akyarlar açıklarında su alması sonucu batmaya başladı.

Bölgede Turgutreis TCSG-11 numaralı botla devriye görevini yürüten sahil güvenlik ekipler, kaçakları fark etti. Bir kısmı su alan ve batmak üzere olan bottaki kaçaklar, ekipler tarafından kurtarılarak Turgutreis Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı'na getirildi. Söz konusu fiber bot ise kısa sürede tamamen battı.

Suriye uyruklu 33 kaçağın işlemlerinin ardından ilk olarak jandarma ekiplerine, daha sonra Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi görevlilerine teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğulma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement