Böke Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Böke Adaylığını Açıkladı

Böke Adaylığını Açıkladı

Malatya’da serbest muhasebecilik yapan Serdar Böke , 28-29 Mayıs tarihinde yapılacak olan Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

26.05.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da serbest muhasebecilik yapan Serdar Böke, 28-29 Mayıs tarihinde yapılacak olan Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Öğretmen Evi'nde düzenlenen basın toplantısında 'Mesleki Vizyon Grubu' olarak göreve talip olduklarını ifade eden Serdar Böke, muhasebe biliminin çok iyi uygulanması, iyi yetişmiş, dinamik ve başarılı mali müşavirlerin var olmasıyla sağlandığını belirtti.

Mesleki vizyon doğrultusunda meslektaşlarının her zaman yanında olacaklarını belirten Böke, "Sorunların üzerine giderek, bir kişi için değil toplum için var olan, danışma kurulunun yönlendirme ve katkılarıyla, oda çalışma komisyonlarını sürekli çalıştırarak, herkesin mutabık olacağı ve herkesin gerektiğinde görev alarak üstleneceği pratik ve kalıcı çözümler üreten, özellikle eğitim, mevzuat, haksız rekabeti önleme, sosyal faaliyet ve yardımlaşmalar gibi konuları birincil görev olarak üstlenmiş olan, herhangi bir kitleye ve görüşe bağlı olmayan demokratik yaşam ve davranışı şiar edinen, meslek örgütü içinde ilkelerini yitirmeden haddini ve yerini bilen, üstatlık unvanını almayı ve takdir edilmeyi hizmet ettiği mali müşavir arkadaşlarının hoşgörüsüne bırakan, her zaman hesap vermeye hazır ve her zaman meslektaşlarından aldığı güçle saygınlığını koruyan bir oda yönetimi anlayışı ile Mesleki Vizyon Grubu olarak Oda Kurullarında ve Üst Birlik Genel Kurul Temsilciliğinde görev almak üzere siz kıymetli meslektaşlarımızın desteklerine talibim. 22. Olağan Genel Kurulu'nun cefakar meslektaşlarımıza kolaylıklar ve mutluluk getirmesini dilerim" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Böke Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement