Bölge Mucitler Sergisi'nde 6 Kütahyalı Firma - Son Dakika
Yerel

Bölge Mucitler Sergisi'nde 6 Kütahyalı Firma

Bölge Mucitler Sergisi\'nde 6 Kütahyalı Firma

Kütahya’da faydalı model ve patentli ürün sahibi işletmeler, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) organizasyonu ve öncülüğünde, Bölge Mucitler Sergisi’ne katıldı.

19.03.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da faydalı model ve patentli ürün sahibi işletmeler, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) organizasyonu ve öncülüğünde, Bölge Mucitler Sergisi'ne katıldı.

Türk malı ürünlerin sayısını ve markalarını küresel pazarda çoğaltmak için açılan sergide, üç ildeki ürünler sergilenirken, Kütahya'dan 6 firma sergide yer aldı. Heriş A.Ş. Ergonomik Hela taşı ürünü ile yer alırken, Kütahya Çimento Kü-Blok tuğla ile yer aldı. Ridas İnşaat ise, canlı sıva, Asel Teknik firması da ortamın tozunu temizleyen Tozsuzlaştırma ünitesi ile boy gösterdi. NG Makine Servo Rötuş ürünü ile, Kütahya Porselen A.Ş. ise, ateşe dayanıklı tencere seti ile yer aldı.

Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Bölge Mucitler Sergisi'nde, Kütahya'nın Faydalı Model ve Patentli Ürünleri büyük beğeni topladı. Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği stantlarda, Kütahya ve diğer illerin, sergilediği ürünler incelenerek, hatıra fotoğrafı çektirildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölge Mucitler Sergisi'nde 6 Kütahyalı Firma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement