Bölge Müdürlerinin Akseki Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bölge Müdürlerinin Akseki Ziyareti

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdür Vekili Ramazan Tatlı ile DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Akseki ilçesinde incelemelerde bulundu.

18.09.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdür Vekili Ramazan Tatlı ile DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Akseki ilçesinde incelemelerde bulundu.

Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal'ı makamında ziyaret eden Tatlı, ilçe hakkında bilgi aldı.

Tatlı, daha sonra Akseki Kaymakamı Murat Beşikci ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, belediye meclis üyeleri ve Akdeniz Üniversitesi Akseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Emin Doğan, ilçede yapımı planlanan yurt için alan incelemesi yaptı.

Öte yandan, DSİ Bölge Müdürü Özgür de yardımcıları Tuncay Aykan, Oğuz Kasap ve şube müdürleriyle Akseki'yi ziyaret etti. Özgür, Başkan Uysal, Özdilek, Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Tellioğlu ile gölet inşası kapsamında Yayla Yolu Boğazkuyu mevkisinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra Kaymakam Beşikci ile ilçede hayırseverler tarafından yapılan ilkokul ve ortaokul inşaatlarında inceleme yapan Özgür, okul etrafında bulunan dere yatağını ıslah edeceklerini, bu okulların peyzaj işlerinde DSİ olarak her türlü yardımı yapacaklarını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bölge Müdürlerinin Akseki Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement