Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmet Binası Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmet Binası Temeli Atıldı

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmet Binası Temeli Atıldı

Bartın'da Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binası ile ek MOBESE binasının temeli, törenle atıldı.

21.11.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binası ile ek MOBESE binasının temeli, törenle atıldı.

Vali Seyfettin Azizoğlu, Şehirlerarası Otobüs Terminali mevkisindeki törende yaptığı konuşmada, esasen geç kalınmış bir hizmetin temelini attıklarını, eş güdümlü çalışan kurumlar sayesinde projelerin ivedilikle sonlandırıldığına işaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise ülkenin gelişmesine paralel olarak Bartın'ın da büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, yollar, viyadükler, köprüler gibi söz konusu yatırımın da kent için önemli olduğunu belirtti.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok da bölge trafik ekiplerinin sorumlu olduğu yollardan, günde ortalama 25 bin aracın geçiş yaptığını söyledi.

Ekipler tarafından 2012'de 29 bin 453, 2013'de 33 bin 475, bu yıl ise 39 bin aracın denetlendiğini ifade eden Altınok, şöyle konuştu:

"Trafik kazalarını önlemede denetim ve ceza uygulamasıyla sonuç alınamayacağının farkında olarak eğitime son derece önem vermekteyiz. Bu nedenle 2 yıllık eğitim faaliyetlerimiz dikkate alındığında, yayalara ait trafik kuralları ile ilgili olarak toplam 3 bin 81 öğrenci ile 494 sürücümüze eğitim verilmiştir. Günden güne gelişen araç teknolojileri araç ve sürücü sayısı artışı, yenilenen veya yenisi yapılan yollarla beraber karayollarında güvenli yolculuk adına trafik ekiplerinin denetleme ve kazalara hızlı müdahale gittikçe önem arz etmektedir. Önümüzdeki ilk 10 yıllık planda, sürekli artan trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak, yeni bir hizmet binasının yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur. Projenin 210 gün içerisinde bitirilmesi sözleşmede kayıt altına alınmıştır."

Konuşmaların ardından projenin temeli atıldı.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Baro Başkanı Ferhat Parlatır, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun da katıldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmet Binası Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement