Bölge ve İl Müdürleriyle Aylık Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bölge ve İl Müdürleriyle Aylık Değerlendirme Toplantısı

Bölge ve İl Müdürleriyle Aylık Değerlendirme Toplantısı

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, başkanlığında Bölge ve İl Müdürleri ile aylık değerlendirme toplantısı yapıldı.

17.04.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, başkanlığında Bölge ve İl Müdürleri ile aylık değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'nın yanı sıra, Vali Yardımcılarımız, İlçe Kaymakamları ile Kamu Kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Bölge ve il müdürlerinin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ARAS Elektirik Dağıtım AŞ. Genel Müdürlüğünce Vali Altıparmak ve katılımcılara sunum gerçekleştirdi. Sunumda ARAS Elektrik Dağıtım AŞ. Genel Müdürü Fikret Akbaş özellikle kaçak elektrik kullanımı, güneş enerjisi, kurumun iç yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ARAS EDAŞ olarak Türkiye'nin en zorlu coğrafi bölgelerine sahip olduklarını belirten Genel Müdür Akbaş 7 il (Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan) 55 ilçe, 27 belde ve 2.993 köyde toplam 886.219 aboneye hizmet verdiklerini söyledi. Akkuş ayrıca bölgemizde kaçak elektrik oranın yüzde 31 oranında olduğunu belirtti.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ta ARAS EDAŞ personelinin özellikle kış aylarında zorlu şartlarda mücadele verdiğine dikkat çekerek, bu çalışmaların düzenlenecek bir resim sergisiyle vatandaşlarımıza aktarılmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Vali Altıparmak bu sayede vatandaşlarımızın, bu hizmet sektöründe çalışanların canları pahasına, ekmeklerini kazanmak için, ne kadar zorlu şartlarda çalıştıklarını görerek, kaçak elektrik kullanımının vebalini vicdanlarında hissetmelerine yardımcı olacağını söyledi.

Toplantıda ayrıca ilimizin Güneş enerjisi potansiyeli için yapılan çalışmalar değerlendirildi. Erzurum'un Güneş potansiyelinin yüksek, ancak kurulu gücün düşük olduğu prosedüre ilişkin herkesin anlayabileceği broşür ve kitapçıklar hazırlanacak. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölge ve İl Müdürleriyle Aylık Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement