Bölgesel Amatör Futbol Ligi - Son Dakika
Spor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yer alan Mardinspor, Spor Toto 3. Lig’e çıkardığı takımlar nedeniyle ‘şampiyon hoca’ olarak anılan Faruk Türk’le anlaştı.

04.07.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde yer alan Mardinspor, Spor Toto 3. Lig'e çıkardığı takımlar nedeniyle 'şampiyon hoca' olarak anılan Faruk Türk'le anlaştı. İddialı konuşan Türk, kentten destek almaları halinde Spor Toto 3. Lig özlemine son vereceklerini söyledi.

Diyarbakır'da Bağlar Vuralspor ve Yeni Diyarbakırspor gibi takımları Spor Toto 3. Lig'e çıkarmasıyla bilinen, bir çok takımı da çeşitli liglere taşıyan 'şampiyon hoca' lakaplı Faruk Türk, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Mardinspor'la anlaştı. Bir çok takımdan teklif almasına rağmen önemli mazisi ve potansiyeli olması nedeniyle Mardinspor'u tercih ettiğini belirten Faruk Türk, Mardin'de belediye başkanları, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftarın katılımıyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

"YENİ BİR HEYECAN İÇİN GELDİM"

Yaşadığı şampiyonluklara rağmen heyecanını yitirmediğini belirten Türk, "Sıra Mardinspor'u 3. Lig'e çıkarmaya geldi. Bir çok teknik adama nasip olmayan şampiyonlukları genç yaşta yaşadım. Çalıştığım tüm takımlarda ayrıldıktan sonra hakkımda güzel şeyler söylenmesi de şampiyonluklar kadar değerli. İlk günkü gibi heyecanlıyım ve bu şevkle Mardinspor'la anlaştım. Turizm, tarih ve hoşgörü kenti Mardin'i sporda yeniden eski günlerine taşırsak bundan mutluluk duyarız" dedi.

DİYARBAKIRSPOR'DAN BAŞARI MESAJI

Diyarbakırspor, Mardinspor'la anlaşan eski teknik direktörlerinden Faruk Türk için başarı mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada, "Takımımızı 2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'nde görev aldığı 12 maçta 11 galibiyet ve 1 beraberlik alarak namağlup şekilde 3. Lig'e taşıyan Faruk Türk hocamız, 3. Lig'e çıkmayı hedefleyen komşu ve kardeş kent takımı Mardinspor'la anlaşmıştır. Üst liglere çıkardığı takımlar nedeniyle hak ettiği 'şampiyon hoca' lakabını alan kentimizin gurur kaynağı başarılı antrenörlerinden ve kulübümüzü 3. Lig'e çıkaran teknik adam olması nedeniyle her zaman saygı ile andığımız Faruk Türk'e yeni görevinde başarılar dileriz" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bölgesel Amatör Futbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement