Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Kırıkkale Valiliği’nce Kırıkkalespor’a sağlanan 100 bin liralık malzeme desteği dağıtımı töreninde konuşan Vali Ali Kolat, sporculara Milli Takım’ın yenilgisinin verdiği üzüntüyü örnek vererek, Kırıkkalespor taraftarlarını sevindirmelerini istedi.

15.10.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Valiliği'nce Kırıkkalespor'a sağlanan 100 bin liralık malzeme desteği dağıtımı töreninde konuşan Vali Ali Kolat, sporculara Milli Takım'ın yenilgisinin verdiği üzüntüyü örnek vererek, Kırıkkalespor taraftarlarını sevindirmelerini istedi.

Kırıkkale Valiliği, il genel meclisinin aldığı kararla il özel idaresi bütçesinden Kırıkkalespor futbolcularına 100 bin liralık malzeme desteği sağladı. Kırıkkalespor toplantı salonunda düzenlenen törenle sporculara, ayakkabı, forma, eşofman, eldiven, tozluk, çorap gibi birçok eşyadan oluşan paketler takdim edildi. Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, MKE Kırıkkale Bölge Müdürü Tayyar Pehlivanlı ile diğer ilgililer katıldı. Törende bir konuşma yapan Vali Kolat, daha önce Valilik görevini yürüttüğü Sivas'ta Sivasspor'un kente büyük bir hareketlilik sağladığını söyledi.

Kırıkkalespor'un şartlarının o kadar da olumsuz olmadığını dile getiren Vali Kolat, sporculardan Kırıkkalespor taraftarlarını sevindirmelerini istedi.

Vali Kolat, takıma kendi tesisinin olduğunu hatırlatarak, "Dolayısıyla çok olumsuz şartlarda da değilsiniz. Bu ortamı, imkanı iyi değerlendirmemiz lazım. Bu konularda biraz daha istekli, biraz daha çalışarak hepimizin beklentilerini karşılamalısınız. Şimdi akşam Milli Takım'ın döndüğünü hepimiz gördük, hepimiz üzüldük. Öyle mi olmalı? Olmamalı. Yani Kırıkkale'nin de sizden böyle bir beklentisi var. 'İmkanımız yok' dememek lazım. Önemli olan sizin gayretiniz. Şundan emin olun; biz sizlerle beraberiz. Sıkıştığınız, probleme düştüğünüz zaman Belediye Başkanı başta olmak üzere tüm kurumlarla, hep birlikte sizin yanınızdayız. Yeter ki güzel sonuçlar alalım. Yeter ki Kırıkkale taraftarını sevindirelim" dedi.

Kırıkkalespor futbolcuları ise yapılan destekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, verilen emeğin karşılıksız kalmayacağını dile getirdiler. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement