Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yeşilyurtspor’da uzun süren sessizlik dönemi Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kulübe tam destek açıklaması yapmasıyla son buldu.

19.06.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yeşilyurt spor'da uzun süren sessizlik dönemi Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın kulübe tam destek açıklaması yapmasıyla son buldu.

Alt yapıdan A takıma, tesisleşmeden spor okullarına kadar sil baştan yeni bir sistem oluşturmayı hedefleyen turuncu yeşilliler, Türkiye'de örnek bir kulüp olmak için düğmeye bastı.

Malatya'yı gelecek yıl da 44 Malatyaspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek Yeşilyurtspor'da önümüzdeki sezonun ve gelecek yılların planlanmasına başlandı. 7 Haziran Genel Seçimleri ve Yeşilyurt Kiraz Festivali nedeniyle, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile geniş kapsamlı bir zirve yapma fırsatı bulamayan yönetim, merakla beklenen büyük istişare toplantısını hafta içi gerçekleştirerek, Kulübün yeniden yapılandırılması konusunda başkan Polat'dan tam yetki aldı.

TAŞAR İLE RESMİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Dursun Sucu başkanlığındaki yönetim daha önce prensipte el sıkıştığı Mustafa Taşar ile resmi olarak anlaşmaya vardı. Mustafa Taşar'ın birkaç gün içinde resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Teknik heyetiyle birlikte gelecek sezon için A takım başta olmak üzere alt yapıdaki tüm kategorilere kadar kapsamlı bir hazırlık programı oluşturacak Taşar'ın daha sonra kamp planlamasını yapacağı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement