Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1. Grup’ta oynadığı iki maçı kazanarak lider durumda olan Mardinspor’da takımdaki maddi sorunların çözülmemesi üzerine istifa eden teknik sorumlu Faruk Türk, alacaklarına karşılık kendisine verilen çeki de iade ederek örnek bir davranış sergiledi.

07.10.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1. Grup'ta oynadığı iki maçı kazanarak lider durumda olan Mardinspor'da takımdaki maddi sorunların çözülmemesi üzerine istifa eden teknik sorumlu Faruk Türk, alacaklarına karşılık kendisine verilen çeki de iade ederek örnek bir davranış sergiledi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1.Grup'ta sezona iyi başlayarak ilk 2 maçını kazanıp liderlik koltuğuna oturan Mardinspor'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Teknik sorumlu Faruk Türk, maddi sorunların çözümü için verilen sözlerin tutulmaması üzerine istifa ettiğini açıkladı. Yönetimin daha önce alacaklarına karşılık verdiği çeki de iade ederek örnek bir davranış sergileyen Türk, sorunların çözülmemesinden dolayı bu kararı aldığını belirterek, kimseye kırgın olmadığını söyledi.

"BU ŞARTLARDA DEVAM EDEMEZDİM"

Mardinspor'a maddi konularda destek verilmediğini belirten Türk, "Buraya büyük umutlarla geldik. Hedefimiz Mardinspor'u 3. Lig'e çıkarmaktı. Maddi sorunlara rağmen iyi kadro kurduk ve kamp yapmadığımız halde sezona galibiyetlerle başladık. Ancak verilen sözlerin tutulmaması takımda rahatsızlık yaratıyordu. Yönetim şehirden destek alamıyor ve yalnız bırakılmış durumda. Bu şartlarda devam etmeyi kendi açımdan doğru bulmadım. Umarım sorunlar çözülür ve Mardinspor layık olduğu yere gelir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement