Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 10’uncu hafta karşılaşmasında Bozüyük Vitraspor kendi sahasında Bayrampaşa Tunaspor’u 2-0 mağlup etti.

04.12.2016 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 10'uncu hafta karşılaşmasında Bozüyük Vitraspor kendi sahasında Bayrampaşa Tunaspor'u 2-0 mağlup etti.

Bozüyük 1 nolu Çim Sahada oynanan BAL 12. Grup 10'uncu hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Bayrampaşa Tunaspor'u 2-0 yenerek liderle arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Kırıkkale bölgesinden hakemi Dursun Can'ın başlama düdüğünden sonra Vitraspor maça üstünlüğü koyarken maçın hemen 3'üncü dakikasında Hakan Demir'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takım da karşılıklı olarak bulduğu pozisyonları değerlendiredi ve ilk yarı 1-0'lık Vitraspor üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 90+2. dakikasında Hakan Demir, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak farkı 2'ye çıkardı. Bu golle maç 2-0'lık sonuçla biterken, 10. hafta sonunda Vitraspor 13 takımlı ligde 18 puanla liderin 3 puan gerisinde üçüncü sırada yer aldı. İstanbul temsilcisi Bayrampaşa Tunaspor ise; bu mağlubiyetle 7 puanda kalarak düşme hattındaki yerini korudu.

Bilecik Vitraspor haftaya 20 puanla ikinci sırada yer alan Gebze Spor deplasmanına giderken, İstanbul temsilcisi Bayrampaşa Tunaspor ise kendi evinde Edirne Spor'u konuk edecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement