Bölgesel Kros Ligi'nde HBB'den Üstün Başarı - Son Dakika
Güncel

Bölgesel Kros Ligi'nde HBB'den Üstün Başarı

Bölgesel Kros Ligi\'nde HBB\'den Üstün Başarı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı, 16 Ekim günü Adana Yüreğir Eski Baraj Çamlığı Koşu Parkuru'nda düzenlenen Küçük ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi'ne katılarak Hatay'ı temsil etti.

20.10.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın spor anlamında önemli bir güç ve merkez haline gelmesine yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın psikolojik, ruhsal ve bedensel gelişimlerine destek sağlamak vatana millete hayırlı bireyler kazandırmak amacıyla destek vermeye devam ediyor.

HBB SPOR KULÜBÜ ATLETİZM TAKIMI'NDAN ÜÇ KATAGORİDE BİRİNCİLİK

Adana, Osmaniye, Hatay, Niğde, Aksaray, Mersin ve Karaman'dan toplam 131 sporcunun katıldığı turnuvaya damgasını vuran Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı küçük erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkekler takım sıralamasında birincilik elde ederek en başarılı takımı oldu.

Ferdi ve takım sıralamasında dereceye giren sporcu ve kulüplere kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Bölgesel Kros Ligi Sorumlusu Halil Oğuz, Atletizm İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur ile müsabakaya katılan sporcu antrenörleri verdi.

ÖLÇER: BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE İYİ SPORCULAR YETİŞTİREREK SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü'nün bölge ve ülke genelinde elde ettiği başarılardan dolayı oldukça mutlu olduğunu açıklayan HBB Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörü Senem Ölçer, "Başkanımızın desteği ile iyi sporcular yetiştirerek spor şehri olma yolunda ilerliyoruz. Bölgesel turnuvanın en iyi takımı biz olduk. Daha büyük turnuvalarda da ilimizi başarıyla temsil etmek istiyoruz. Bizlere vermiş olduğu destekten dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven'e çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bölgesel Kros Ligi'nde HBB'den Üstün Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Filografi Sanatçısı Ümmühan Gürbüz ve Öğrencilerinin Eserlerinden Oluşan 'Mühür' Sergisi İstanbul'da Açıldı
    16:34 Filografi Sanatçısı Ümmühan Gürbüz ve Öğrencilerinin Eserlerinden Oluşan 'Mühür' Sergisi İstanbul'da Açıldı

    Filografi sanatçısı Ümmühan Gürbüz ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan 'Mühür' sergisi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yeni Camii Hünkar Kasrı'nda sanatseverlerle buluştu. Sergide, geleneksel ve modern eserlerin yer aldığı belirtilirken, serginin 30 Nisan'a kadar açık olacağı ifade edildi.

  • Çankırı ve Kastamonu'da Mart Ayında 483 Konut Satıldı
    16:34 Çankırı ve Kastamonu'da Mart Ayında 483 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Çankırı ve Kastamonu'da Mart ayında toplamda 483 adet konut satışı gerçekleşti. Çankırı'da konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 37,6 azalırken, Kastamonu'da ise yüzde 8,1 azaldı.

  • Sivas'ta Bulunan Tanksavar Roketi İmha Edilecek
    16:33 Sivas'ta Bulunan Tanksavar Roketi İmha Edilecek

    Sivas'ta Orman İşletme Müdürlüğünde çalışan bir kepçe operatörü, kazı yaparken bulduğu tanksavar roketini müdürlüğe getirdi. Bilgi verilmesi üzerine bomba imha ekipleri sevk edildi ve güvenlik önlemi alındı. Yapılan incelemede boş bir tanksavar eğitim roketi olduğu tespit edilen mühimmat, farklı bir yerde imha edilmek üzere bölgeden götürüldü.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    16:30 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçla idman tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Tuğçe Bora Kılıç atandı
    16:29 ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Tuğçe Bora Kılıç atandı

    ING Türkiye, Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevine Tuğçe Bora Kılıç'ı atadığını duyurdu. Kılıç, 1 Mayıs itibarıyla bu göreve başlayacak ve ING'nin Türkiye'nin en sevilen dijital bankası olma ve üstün müşteri deneyimi sunma hedeflerine liderlik edecek.

  • Şanlıurfa'da Yasa Dışı Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
    16:29 Şanlıurfa'da Yasa Dışı Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yasa dışı ve ruhsatsız silahlanmayla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 3 adreste yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

  • Arnavutluk'ta Türkiye Maarif Vakfı tarafından göç konulu sempozyum düzenlendi
    16:29 Arnavutluk'ta Türkiye Maarif Vakfı tarafından göç konulu sempozyum düzenlendi

    Arnavutluk'ta Türkiye Maarif Vakfı'na (TMV) bağlı Tiran New York Üniversitesi (UNYT) tarafından 'Göç: Balkan bölgesindeki zorluklar ve fırsatlar' konulu sempozyum düzenlendi. Sempozyuma Türk ve Arnavutluk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, araştırmacılar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sempozyumda göçün küresel bir olgu olduğu ve yeni zorluklar ve fırsatlar yarattığı vurgulandı. Ayrıca, gençlere istihdam olanakları sunularak geleceklerini görebilmeleri için yardım sağlanması gerektiği belirtildi.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi
    16:28 Konya'nın Beyşehir ilçesinde çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından Çukurağıl ve Göçü mahallesindeki çiftçilere tarımsal üretim planlaması ve destekler hakkında eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıda çiftçilerin talepleri dinlendi ve fikir alışverişinde bulunuldu.


Advertisement