Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; - Son Dakika
Yerel

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz;

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz;

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz sürecinin belediye çalışmalarında aksaklıklara neden olduğunu belirterek, “15 Temmuz süreci dolayısıyla arzu ettiğimiz neticeyi bu sene alamadık.

06.12.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz sürecinin belediye çalışmalarında aksaklıklara neden olduğunu belirterek, "15 Temmuz süreci dolayısıyla arzu ettiğimiz neticeyi bu sene alamadık. Ancak pes etmek durumunda değiliz. İnşallah önümüzdeki sene içerisinde daha da konforlu bir ilde yaşayacağız" dedi.

Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediyeden çalışmalarını muhtarlara aktardı. Yılmaz, "15 Temmuz süreci dolayısıyla arzu ettiğimiz neticeyi bu sene alamadık.. Ancak pes etmek durumunda değiliz. İnşallah önümüzdeki sene içerisinde daha da konforlu bir ilde yaşayacağız. Şu an alt yapısı biten veya çalışmaları devam yerlerimiz var. Alt yapısı tamamlanan yerlerde üst yapı çalışmalarında çok hızlı hareket edeceğiz. Ben bugüne kadar bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Eğer Bolu'da bir başarı elde ediliyorsa birlikte hareket etmemiz sayesinde oluyor. Bunu taçlandırmakta hepimizin görevi" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement