Bolu Belediye Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bolu Belediye Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı

Bolu Belediye Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı

Bolu'da yerel seçimlerin ardından toplanan Belediye Meclisinde Alaaddin Yılmaz başkanlığında yapılan ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı.

09.04.2014 16:59  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da yerel seçimlerin ardından toplanan Belediye Meclisi'nde Alaaddin Yılmaz başkanlığında yapılan ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı.

Bolu Belediye Meclisi, ilk toplantısını Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başkanlığı'nda yaptı. Toplantıda Hüseyin İka birinci Meclis Başkan Vekili, Haluk İnceler ise ikinci Meclis Başkan Vekili olarak görevlendirildi. Mecliste encümen ve komisyon üyeleri de belirlendi. Ak Parti grubu birinci başkan vekilliği için Hüseyin İka, ikinci başkanvekilliği için Haluk İnceler'i, CHP grubu ise Birdal Esen ve Sabri Güngör'ü aday gösterdi. Kapalı yapılan oylamada Hüseyin İka 21, Halk İnceler 21, Birdal Esen 11 ve Sabri Güngör 11 oy aldı. Oylama sonucunda Hüseyin İka, meclis başkanvekili olarak görevlendirdi.

Meclis divan katipleri yapılan oylama sonrasında Canan Akbay ve Haluk Yerlikaya'dan oluşurken, encümen için yapılan oylamada ise Ak Parti grubundan Kazım Konak, Muzaffer Zengin ve Arzu Aydın en yüksek oyu olarak belediye encümenine seçildiler. Mecliste ayrıca imar komisyonu da belirlendi. Ak Parti'den Haluk İnceler, Ekrem Çetinkaya, Basri Gökdemir, CHP'den ise Hakan Özmen imar komisyonunda görev aldı. Plan ve Bütçe Komisyonunda ise Ak Parti grubundan Tahsin Akduman, Nurettin Doğanay, Canan Akbay ve CHP'den Birdal Esen yer aldı. Ak Pati grubundan Burak Balaban, Şükrü Doğan, Necip Çarıkçı ve CHP grubundan Berkay Çakırcı çeşitli işler komisyonuna seçilirken, yine Ak Parti grubundan Betül Sağlık, İbrahim Aksoy, CHP'den Sami Özdemir ve MHP'den ise Ercan Üsküp teftiş kuruluna seçildi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Belediye Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement