Bolu Belediyesi'nden Dolandırıcılara Karşı Sosyal Medya Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Bolu Belediyesi'nden Dolandırıcılara Karşı Sosyal Medya Uyarısı

Bolu Belediyesi\'nden Dolandırıcılara Karşı Sosyal Medya Uyarısı

Bolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın adına sosyal medyada sahte hesaplar açarak insanlarda para ve kredi kartı gibi bilgiler istenerek dolandırıcılık yapmaya kalkan şahıslara karşı vatandaşlar uyarıldı.

29.09.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın adına sosyal medyada sahte hesaplar açarak insanlarda para ve kredi kartı gibi bilgiler istenerek dolandırıcılık yapmaya kalkan şahıslara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Bolu Belediyesi resmi web sitesinden yapılan açıklamada, vatandaşların Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Belediyesi adına Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde açılan sahte hesaplara itibar edilmemesi istenildi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Belediyesi adına sahte hesap açarak, paylaşımda bulunan veya para, kredi kartı bilgileri gibi herhangi bir talepte bulunanlar hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunulmak üzere suç duyurusunda bulunulacağı bilgisi paylaşıldı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Belediyesi'nden Dolandırıcılara Karşı Sosyal Medya Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement