Bolu CHP'li Akkaya: AK Parti'nin Oyu Bizim Altımızda - Son Dakika
Güncel

Bolu CHP'li Akkaya: AK Parti'nin Oyu Bizim Altımızda

Bolu CHP\'li Akkaya: AK Parti\'nin Oyu Bizim Altımızda

CHP'li Akkaya: AK Parti'nin oyu bizim altımızda BOLU, (DHA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, partisinin oy oranlarının AK Parti'yi geçtiğini belirterek, "Malum zihniyet biz ona ne Ak Parti diyoruz ne de AKP. Onları hak etmiyor bunlar.

24.05.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Akkaya: AK Parti'nin oyu bizim altımızda

BOLU, (DHA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, partisinin oy oranlarının AK Parti'yi geçtiğini belirterek, "Malum zihniyet biz ona ne Ak Parti diyoruz ne de AKP. Onları hak etmiyor bunlar. Malum zihniyetin oyunun bizimde altımızda olduğunu göreceksiniz. Her gittiğimiz yerde bunu görüyoruz" dedi.

CHP Bolu İl Başkanlığı 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde görev yapacak sandık görevlileri için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda Sandık Güvenliği Eğitimi düzenledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya'da programa katılarak sandıklarda görev yapacak üyelere seslendi. 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde görev yapacak sandık görevlilerine özellikle ıslak imzalı tutanakları almaları konusunda uyaran Akkaya, "Geçmiş seçimde ıslak imzalı tutanaklardan ne kadarı elimizde diye sorduğumda yüzde 75 dediler. Hukukçularla toplantı yaparken il başkanı dışarıdaydı ve onlara sorduğumda bana yüzde 55 olduğunu söyledi. Birbirimizi bile kandıran süreçler yaşadık. Ne kadar sahtekarlık yapılırsa yapılsın, ne kadar sandıkta oyunlar oynamaya çalışırlarsa çalışsınlar o ıslak imzalı tutanaklar bizde olduğu sürece çok fazla bir şeyin değişmeyeceğini hepimizin bilmesi lazım. Islak imzalı tutanağı almak her CHP'li sandık görevlisinin görevidir" diye konuştu.

Ak Parti'nin oylarının CHP'nin altına düştüğünü söyleyen Akkaya, konuşmasına şöyle devam etti:

"Malum zihniyet biz ona ne Ak Parti diyoruz ne de AKP. Onları hak etmiyor bunlar. Malum zihniyetin oyunun bizimde altımızda olduğunu göreceksiniz. Her gittiğimiz yerde bunu görüyoruz. Ben geçen günlerde Doğu illerimizdeydim ve oralarda girilmez denilen yerlerde halkımızın sevgisini ve tevecühhünü gördükce umudumuz daha da artıyor. Sizlere çok görev düşüyor. Kumanya gelmedi diye küsmeyin. Sandık güvenliği bizim için çok önemli. Son dakikaya kadar sandıkları terk etmeyiniz. Sadece bizim oylarımızın değil diğer partilerin oy oranlarının takip edilmesi de bizim için çok önemli. Kendi oylarımıza bakıyoruz yandaki partinin oylarına bakmıyoruz. Küçük küçük partilerin o parti oylarının da malum zihniyete aktarıldığını görüyoruz. Beylikdüzü'nde sandık başkanının CHP oylarını malum zihniyete yazdığı tespit edilmiştir. Kağıthane'de aynısı olmuştur. İspat edilmiştir ve yargı karar vermiştir. Sandık kurulu başkanı şu an hapisle yargılanıyor ve o malum zihniyet belediye başkanlığı koltuğunda oturmaya devam ediyor"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu CHP'li Akkaya: AK Parti'nin Oyu Bizim Altımızda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement