Bolu Çubuk Krakerli Soygun - Son Dakika
Güncel

Bolu Çubuk Krakerli Soygun

Bolu Çubuk Krakerli Soygun

Çubuk krakerli soygun Mutlu YUCA/BOLU, (DHA) - BOLU'da, satın aldığı çubuk krakeri bakkalın önüne döken kişi işyeri sahibinin elinde fırçayla krakerleri temizlemek için dışarı çıkmasını fırsat bilip, kasada bulunan paraları çaldı.

24.07.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk krakerli soygun

Mutlu YUCA/BOLU, (DHA) - BOLU'da, satın aldığı çubuk krakeri bakkalın önüne döken kişi işyeri sahibinin elinde fırçayla krakerleri temizlemek için dışarı çıkmasını fırsat bilip, kasada bulunan paraları çaldı.

Olay, 20 Temmuz günü Karaçayır Mahallesi'nde bulunan bir bakkalda meydana geldi. Bakkala gelen bir kişi çubuk kraker alarak parasını ödedi. Bir süre bakkalın önünde bekleyen kişi çubuk krakeri işyerinin önüne döktü. Bakkalın önündeki kişinin çubuk krakerin yere döküldüğünü söylemesi üzerine işyeri sahibi fırçayı alarak dışarıya çıktı. İşyeri sahibinin yere dökülen çubuk krakerleri temizlediği sırada koşarak içeriye giren kişi tezgahın altındaki kasada bulunan paraları çaldı.

Bir süre sonra paraların çalındığını fark eden işyeri sahibi polisi aradı. Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, kasadan bin 500 TL çaldığı belirlenen kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Çubuk Krakerli Soygun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement