Bolu'da Darbe Girişimine Türk Bayraklı Protesto - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Darbe Girişimine Türk Bayraklı Protesto

Bolu\'da Darbe Girişimine Türk Bayraklı Protesto

Bolu'da darbe girişimine Türk bayraklı protestoBolu'da belediye meydanında toplanan yaklaşık 2 bin kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek darbe girişimini protesto etti.

16.07.2016 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da darbe girişimine Türk bayraklı protesto

Bolu'da belediye meydanında toplanan yaklaşık 2 bin kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek darbe girişimini protesto etti.

Paralel Devlet Yapılanması (PDY) tarafından yapıldığı iddia edilen darbe girişimi, Bolu'da protesto edildi. Ak Parti ile MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen protestoya katılan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla belediye meydanında toplandı. Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Adem Evcil ve partililer, birlikte kol kola girerek İzzet Baysal Caddesi'nden kent meydanına kadar yürüdü. Yaklaşık 2 bin kişilik grup, 'Vur vur inlesin, darbeciler dinlesin', 'Bozkurtlar burada, darbeciler nerede' sloganları attı. Kent meydanına kadar yürüyen gruba yoldan geçen, üzerlerinde Türk bayrakları bulunan araçlar da kornalar çalarak destek verdi. Grup, daha sonra geri dönüp protesto eyleminin başladığı noktaya kadar yürüdü. Burada tekrar toplanan grup sloganlar atarak darbe girişimine tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Darbe Girişimine Türk Bayraklı Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement