Bolu'da Demokrasi Nöbeti'ne, Uğur Işılak Şarkılarıyla Destek Verdi - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Demokrasi Nöbeti'ne, Uğur Işılak Şarkılarıyla Destek Verdi

Bolu\'da Demokrasi Nöbeti\'ne, Uğur Işılak Şarkılarıyla Destek Verdi

BOLU'da, Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti'ne sanatçı Uğur Işılak da şarkılarıyla destek verdi.

04.08.2016 01:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU'da, Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti'ne sanatçı Uğur Işılak da şarkılarıyla destek verdi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbeti Demokrasi Meydanı olarak adlandırılan Belediye Meydanı'nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla sürdü. Ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşların nöbetine, sanatçı Uğur Işılak da sevilen şarkıları ve okuduğu şiirlerle destek verdi. Nöbete ayrıca Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay da katıldı. Uğur Işılak şarkılarını seslendirirken, Vali Baruş ve protokol üyeleri sahnede Türk Bayrağı salladı.

Uğur Işılak, sahnede yaptığı konuşmada, "Biz bu destanı yazdık Ortadoğu bu destanı iyi okusun. Biz bu destanı yazdık Avrupa bu destanı iyi okusun. Biz bu destanı yazdık Amerika bu destanı iyi okusun. Bizim işimiz tarih boyu destan yazmak. Biz hep destan yazmışız. Tıpkı Köroğlu'nun destanı gibi. Tıpkı Bolu'nun destanı gibi. Tıpkı Köroğlu'nun Bolu Beyi'ne baş kaldırışı gibi 15 Temmuz darbecilere başkaldırışın tarihidir destanıdır" dedi.

Daha sonra Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Işılak'a çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Demokrasi Nöbeti'ne, Uğur Işılak Şarkılarıyla Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement