Bolu'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bolu\'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bolu'da FETÖ soruşturmasında 12 kişi adliyeye sevk edildiBOLU'da, FETÖ/PDY soruşturmasında Bolu Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Demircioğlu ile iki 3'üncü sınıf emniyet müdürünün de aralarında bulunduğu 12 kişi adliyeye sevk edildi.

03.08.2016 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da FETÖ soruşturmasında 12 kişi adliyeye sevk edildi

BOLU'da, FETÖ/PDY soruşturmasında Bolu Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Demircioğlu ile iki 3'üncü sınıf emniyet müdürünün de aralarında bulunduğu 12 kişi adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında 10 kişi ise gözaltına alındı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğetim üyesi ve Bolu Tabip Odası Başkanı Doç Dr. Fatih Demircioğlu, FETÖ soruşturmasında Düzce'de tutuklanan Bolu eski valisi İbrahim Özçimen ile açığa alınan eski vali Ahmet Zahteroğulları'nın özel kalem müdürlüğü görevini yapan 3'üncü sınıf emniyet müdürü Uğur Günaydın ve 3'üncü sınıf emniyet müdürü Tamer Çetin'in de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 12 kişi adliyeye sevk edildi.

Öte yandan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis 10 kişiyi daha gözaltına aldı. Aralarında askeri personelin de bulunduğu şüphelilerin evlerinde arama yapıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen 10 kişi daha sonra emniyete götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement