Bolu'da Kar Yağdı, Kutlamalar Salona Taşındı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Kar Yağdı, Kutlamalar Salona Taşındı

Bolu\'da Kar Yağdı, Kutlamalar Salona Taşındı

Bolu'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle spor salonunda kutlanırken, çocukların dans ve cimnastik gösterileri ilgiyle izlenildi.

23.04.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle spor salonunda kutlanırken, çocukların dans ve cimnastik gösterileri ilgiyle izlenildi.

Bolu'da Kent Meydanı'nda kutlanması planlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı soğuk ve kar yağışı nedeniyle 17 Temmuz Spor Salonu'na alındı. Törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, bazı daire müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende 50'nci Yıl İzzet Baysal İlk Okulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler sunuldu.

Öğrencilerin dans gösterileri ilgiyle izlenirken, şiirler okunup, çocuklardan oluşan koro şarkılar seslendirdi. Murat Canbaş Cimnastik Salonu'nda eğitim gören sporcuların hazırladığı gösteri ise salonu dolduranlar tarafından büyük alkış aldı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Kar Yağdı, Kutlamalar Salona Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    20:17 Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Tokat'ta saat 18.11'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.


Advertisement