Bolu'da Market Çalışanlarına Afad Tarafından Eğitim Verildi - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Market Çalışanlarına Afad Tarafından Eğitim Verildi

Bolu\'da Market Çalışanlarına Afad Tarafından Eğitim Verildi

Bolu’da pek çok merkeze şubesi bulunan BİM Marketlerinin çalışanlarına İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından afetlere hazırlık eğitimi verildi.

15.01.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da pek çok merkeze şubesi bulunan BİM Marketlerinin çalışanlarına İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından afetlere hazırlık eğitimi verildi.

İl AFAD Müdürlüğü binasında gerçekleşen eğitimde AFAD personeli alanlarına yönelik konularda çalışanları bilgilendirdi. İl AFAD Eğitim Uzmanı Levent Sönmez, 'Afet Bilinci, afetlere hazırlık aşamasında yapılacaklar, yapısal olmayan risklerle bu risklerin yaşadığımız ve çalıştığımız mekanlarda azaltılması' konularında bilgiler verdi. İnşaat Mühendisi Gökhan Yılmaz, afet bilinci kazanılması konusunda yaşadığımız ve çalıştığımız mekanların yapısal denetimine, yapısal riskler ve bu risklerin azaltılmasına dair çalışanları bilgilendirdi. Elektrik Teknikeri Ayhan Yıldız ise yangın oluşma nedenleri, yangına karşı alınacak tedbirler, yangın meydana geldikten sonra yapılması gerekenler ve elektrik yangınlarına dair bilgiler verdi.

İl AFAD Müdürü Hasan Erdoğan, bilgilendirme toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Afetler zaman ve mekan ayırt etmiyor. Mesleğinizin yada çalıştığınız yerin bir önemi yok. Afetlere her an her yerde maruz kalabilirsiniz. Halkımız bu konuda bilinçli eğitim almanın nedenli önemli olduğunun farkındadır. Bizlerin hedefi herkesi her koşulda olası afetlere hazır hale getirebilmek. Düşünün alışveriş esnasında bir deprem ya da bir yangın olabilir. İşte bu durumda ne yapacağını, nasıl davranacağını bilen çalışanlar hayat kurtarır. Halkımıza, eğitime, kendilerinin ve çevrelerindekilerin yaşamlarına kıymet verdikleri için BİM Mağazaları çalışanlarına hassasiyetleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu'da Market Çalışanlarına Afad Tarafından Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement