Bolu'da Tavuk Döner İkramlı Fidan Dağıtımı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Tavuk Döner İkramlı Fidan Dağıtımı

Bolu\'da Tavuk Döner İkramlı Fidan Dağıtımı

Bolu'da, 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' etkinlikleri kapsamında ücretsiz 3 bin fidan dağıtılan vatandaşlara, daha sonra tavuk döner ikram edildi.

23.03.2016 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' etkinlikleri kapsamında ücretsiz 3 bin fidan dağıtılan vatandaşlara, daha sonra tavuk döner ikram edildi.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Kent Meydanı'nda vatandaşlara fidan dağıttı. 3 bin fidan kısa sürede tükendi. Vatandaşlara ağaç dikme alışkanlığı kazandırmak amacıyla yapılan etkinlikte, fidan alanlara daha sonra meydanda tavuk döner ikram edildi. Vatandaşlar, ellerideki sarıçam ve karaçam fidanlarıyla döner kuyruğuna girdi. Bir süre bekledikten sonra ekmek içinde verilen döneri daha sonra meydanda yediler.

Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' etkinlikleri kapsamında halka ücretsiz fidan dağıttıklarını söyledi. Şahin, "İnşallah bu fidanlar toprakla buluştuğunda birer ağaca, ağaçlar da ormana dönüşecek. Orman canlılık için, yaşam için olmazsa olmazlardandır. İnşallah bu fidan dağıtımı bir farkındalık oluşturur ve ormanlarımızın artmasına vesile oluruz" dedi.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Tavuk Döner İkramlı Fidan Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement