Bolu'da Terör Protestosu - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Terör Protestosu

Bolu\'da Terör Protestosu

Bolu'da kent merkezinde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan yaklaşık bin kişi sloganlarla terör örgütü PKK'yı protesto etti.

30.08.2015 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da kent merkezinde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan yaklaşık bin kişi sloganlarla terör örgütü PKK'yı protesto etti.

Son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için Bolu Sivil İnisiyatif Grubu adı altında toplanan 42 sivil toplum kuruluşu eylem kararı aldı. Akşam saatlerinde belediye meydanında toplanan yaklaşık bin kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek terör örgütü PKK'ya lanetler yağdırdı. Yürüyüş yapan grup son dönemde şehit olan asker ve polislerin isimlerinin okunmasının ardından hep birlikte "Burada" diye haykırdı. İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyen grup "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganları attılar. Çocuklarda babalarının omuzlarında ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe katıldı.

Hükümet meydanında son bulan yürüyüşte Sivil İnisiyatif Grubu adına basın açıklamasını okuyan Hüseyin Aykan terör örgütü PKK'ya tepki göstererek, "PKK bölücü terör örgütü ve onun kan emici uzantıları tarafından şehit edilen vatan evlatlarının her biri yüreklerimizi ayrı ayrı dağlarken hain saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimize olan minnet ve şükran duygularımızı en üst perdeden haykırmak için top yekün Bolu olarak meydanlardayız. Bu aziz milletin acı ve sevinçlerini paylaşabilen, acısıyla birlikte her gün artan öfkesini dizginleyebilen ulvi bir topluluk olmasını fırsat zanneden terör ve nifak odakları bu öfkenin her an patlayabileceğini yaptıkları hesaplara dahil etmeleri gerekir" dedi.

Hükümet meydanında şehitler için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi. Protesto eylemine katılanlar daha sonra olaysız şekilde dağıldı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Terör Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement