Bolu'da Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Bolu\'da Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

TEM otoyolunun Bolu mevkisinde 6 aracın karıştığı trafik kazasında, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

13.09.2013 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

TEM otoyolundan Ankara istikametine giden Orçun Avşar idaresindeki otomobil, Havullu mevkisinde Cemil Sarıkaya'nın kullandığı 14 BN 275 plakalı tırla çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin, kaza yapan araçta bulunan yaralılara müdahale ettikleri sırada Ahmet Acar yönetimindeki 50 DK 243 plakalı yolcu otobüsü, yol kenarında park halinde bulunan 14 A 4527 plakalı polis aracı ve yaralılara müdahale için gelen  14 DB 112 plakalı ambulans ile seyir halindeki Şerafettin Türkoğlu'nun kullandığı 14 KG 783 plakalı tıra çarptı.

Kazada, otomobildeki Fatih Çiftçi olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Orçun Avşar ile araçtaki Sefa Ünal ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi ile ambulans sürücüsü Mustafa Dinçtürk ve otobüste bulunan 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bolu'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Otomobilden uyuşturucu madde çıktı

Kazanın ardından olay yerine gelerek inceleme yapan Gerede İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kazaya karışan otomobilde yaklaşık 500 gram uyuşturucu maddeye rastladı.

Bunun üzerine jandarma narkotik ekipleri detaylı inceleme için söz konusu aracı çekiciye yükleyerek Gerede İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

Öte yandan kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikametine bir saat kapanan yolda yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'da Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement