Bolu'daki Trafik Kazaları Mobese Kameralarında - Son Dakika
Güncel

Bolu'daki Trafik Kazaları Mobese Kameralarında

Bolu\'daki Trafik Kazaları Mobese Kameralarında

Bolu'da meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.

09.02.2017 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.

Bolu Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameraları tarafından kaydedilen kaza görüntülerinde, Selen Kavşağı'nda kontrolsüz dönüş yapmaya çalışan otomobile başka bir otomobilin çarptığı görülüyor.

Bir diğer kazada, D-100 karayolunun İstanbul istikametinde Yol, Su, Elektrik (YSE) Kavşağı'nda kırmızı ışıkta duran bir otomobile, aşırı hız yapan ve duramayan başka bir otomobilin çarptığı, Muzaffer Işın Caddesi'nde de yine kavşağa kontrolsüz giren bir otomobile, başka otomobilin çarpması sonucu araçlardan birinin, refüjden yolun karşısına geçerek durabildiği görülüyor.

Konuralp Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durmak isteyen otomobile arkadan gelen otomobilin çarpması, D-100 karayolunun YSE Kavşağı İstanbul istikametinde kırmızı ışık ihlali yapan tırın seyir halindeki araca çarpması, Borozanlar Kavşağı'nda iki otomobilin kavşağa kontrolsüz girerek kazaya neden olması da görüntülere yansıyor.

Mudurnu Kavşağı'nda kaza yapan otomobillerden birinin yol kenarındaki tel örgülere çarparak durabilmesi, Siteler Camisi Kavşağı'nda ise seyir halindeki işçi servisine otomobilin çarpması sonucu midibüsün devrilmesi de görüntülerde yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'daki Trafik Kazaları Mobese Kameralarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement