Bolu'dan Sarıkamış'a Toprak Götürecekler - Son Dakika
Güncel

Bolu'dan Sarıkamış'a Toprak Götürecekler

Bolu\'dan Sarıkamış\'a Toprak Götürecekler

"6. Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu" kapsamında İstanbul'dan Sarıkamış'a gitmek için yola çıkan bisikletçiler Bolu'ya ulaştı.

22.12.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'ya ulaşan bisikletçilerin Bolu Valiliği ziyaretinde Valilik önünde Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka ile Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yahya Şahan karşıladı.
Bu sene 6'ncısı düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu hakkında bilgiler veren İstanbul Bisiklet İl Temsilcisi Tuna Akyüz, "Sarıkamış'ta ebediyete intikal eden şehitlerimizi anmak ve gençlerimize o zaman yaşanan olayları hatırlatmak için bir farkındalık olsun diye yola çıktık. Turumuz her sene büyüyerek devam ediyor. Bu sene 6'ncısını düzenliyoruz. Sizlere desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle de Kızılay'a. Her zaman yanımızda oldular" dedi.

Böyle bir organizasyon içerisinde oldukları için sporcuları tek tek kutlayan Bolu Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, "Bolu olarak sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz. Tarihimizi unutmamamız gerek. Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen bu etkinlik sonucuna ulaşacak ve tarihi yeniden hatırlayacağız. Bu etkinliğin çok önemli bir etkinlik olduğuna inanıyoruz. Sizleri kutluyorum. Sizleri Bolu'da olmanızdan büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İstanbul Bisiklet İl Temsilcisi Tuna Akyüz, Bolu Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu ve beraberindekilere "6. Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu" anısına yaptırılan flama ve t-shirt hediye etti.
İstanbul'dan hareket ederek güzergahları üzerindeki illerden vatan toprağı alarak yollarına devam eden bisiklet turu kafilesine Bolu'dan da Sarıkamış'taki müzeye konulmak üzere Bolu toprağı teslim eden Bolu Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, "Bu toprağın tek bir zerresinin bile değeri ölçülemez" dedi.

"6. Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu" kapsamında ilimize uğrayan bisikletçiler Bolu Vali Yardımcısı H.
Necdet Özeroğlu'nun damalı bayrakla verdiği startla Bolu'dan hareket ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bolu'dan Sarıkamış'a Toprak Götürecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement