Genç Öğretmen 4'üncü Kattan Atlayarak İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Genç Öğretmen 4'üncü Kattan Atlayarak İntihar Etti

Genç Öğretmen 4\'üncü Kattan Atlayarak İntihar Etti

Düzce'nin Musababa köyünde sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Yılmaz, arkadaşlarıyla birlikte oturduğu evin 4'üncü katından atlayarak yaşamına son verdi.

06.10.2015 11:04  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, sosyal bilgiler öğretmeni 26 yaşındaki Mahmut Yılmaz arkadaşlarıyla birlikte oturduğu evin 4'üncü katından atlayarak intihar etti. Genç öğretmenin ölümü arkadaşlarını şoke etti.

ARKADAŞLARI GÜRÜLTÜYLE UYANDI

Olay bu sabah saat 05.00 sıralarında, Sümer Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi'nde bulunan Özkur Apartmanı'nda meydana geldi. Düzce'nin Musababa köyünde bulunan Musababa Ortaokulu'nda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Yılmaz, arkadaşlarıyla birlikte gece saat 01.30'a kadar iskambil oyunları oynadı. Misafirliğe gelen iki arkadaşları ile evi paylaştığı iki arkadaşı uyurken, Mahmut Yılmaz bir süre daha oturdu. Sabah saatlerindeki gürültü ile uyanan gençler aşağıya baktıklarında Mahmut Yılmaz'ın yerde kanlar içerisinde gördüler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Mahmut Yılmaz'ın öldüğünü belirlerken, polis olay yerinde ve evde incelemede bulundu.

POLİS İFADELERİNİ ALDI

4'üncü kattaki evlerinin balkonundan atlayan Mahmut Yılmaz'ın ölümü arkadaşlarını şoke ederken, polis gençlerin ifadelerini aldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mahmut Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden mezun olan Mahmut Yılmaz'ın beraber öğrenim gördüğü arkadaşlarıyla birlikte evi paylaştığı, her gün Düzce'ye gidip geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Öğretmen 4'üncü Kattan Atlayarak İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ERBAA: ....OYLAR KESİNLİKLE AKP YE....AKP SAYESİNDE KADINLARIMIZ BAŞLARINI KAPATABİLİYOR,COCUKLARİMİZ DİNİNİ ÖĞRENİYOR... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE AKP....AKP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR....SOLA OY VERİP GÜNAHA GİRME....CHP ,HDP Yİ DESTEKLİYOR HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR..SOLDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ... AKP SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. TERÖRÜ KENDİ SİLAHLARİMİZLA VURUYORUZ...TERÖRÜ BİTİRECEK OLAN PARTİ KESİNLİKLE AKP DİR.. 30 80 Yanıtla
    .......: Ne bu be her yere aynı yazıyı yazıyosun her delikten cıkıyoaun manyakmısın 26 5
  • gülsüm : sonuna kadar akp 22 46 Yanıtla
  • ZÜBEYDE : Allah rahmet eylesin ögretmen kardesime,insallah cehepeli degildir. 7 36 Yanıtla
  • mehmet aydın: bence araştırılsın arkadaşları yapmış olabılır 11 0 Yanıtla
  • Afyon un kaymağı konyanın manyağı: müdür seninde beynin intihar etmiş 7 4 Yanıtla
  • Erbaa ya cevap: Sen kimsin ya her dalgaya maydanozsun.sanane kim nereye isterse oyunu verir.millete psikolojik baskı yapma 6 1 Yanıtla
  • BU BÖYLE GİTMEZ: Dün ya dört, yada beş intihar haberine yorum yapmistim.....bugün yorum yok 2 1 Yanıtla
  • Baatin: Uyurgezer degilse supeli olum.. 3 0 Yanıtla
  • Siyah Kurt: Yuh bi guende iki intihar daha kim bilir kac kisi yapti yuh be 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement