Bolu Kaçırmak Istediği Üniversiteli Sevgilisini Tabanca Ile Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Bolu Kaçırmak Istediği Üniversiteli Sevgilisini Tabanca Ile Öldürdü

Bolu Kaçırmak Istediği Üniversiteli Sevgilisini Tabanca Ile Öldürdü

Kaçırmak istediği üniversiteli sevgilisini tabanca ile öldürdüBOLU'nun Gerede İlçesi'nde 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Berfin Yıldız, iddiaya göre kendisini kaçırmak isteyen aynı yaştaki sevgilisi tekstil işçisi Cihat Keçi tarafından tabanca ile öldürüldü.

10.12.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçırmak istediği üniversiteli sevgilisini tabanca ile öldürdü

BOLU'nun Gerede İlçesi'nde 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Berfin Yıldız, iddiaya göre kendisini kaçırmak isteyen aynı yaştaki sevgilisi tekstil işçisi Cihat Keçi tarafından tabanca ile öldürüldü. Cihat Keçi, kızın ev arkadaşı Aziz B.'yi de elinden yaraladı.

İstanbul'da tekstil işçisi olan Cihat Keçi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan ve bir süredir sorunlar yaşadığı sevgilisi Berfin Yıldız ile önce telefonda kıskançlık yüzünden tartıştı tartıştı. Cihat Keçi, daha sonra sabaha karşı otomobille Gerede'ye geldi. Keçi, Berfin Yıldız'ın, arkadaşı üniversite öğrencisi Aziz B. ile birlikte kaldığı Dayıoğlu Mahallesi, Kültür Sokak'taki evine gitti.

SİLAH ZORUYLA EVDEN ÇIKARDI

Cihat Keçi, Berfin Yıldız'ı silah zoruyla evden çıkarmak istedi. Cihat Keçi, buna karşı çıkan Aziz B.'ye ateş ederek elinden yaraladı. Keçi, ardından kızı evden zorla çıkarıp kapıyı Aziz B.'nin üzerine kilitledi. Cihat Keçi, Berfin Yıldız'ı sürükleyerek aynı mahallede Karapınar mevkiindeki boş araziye götürüp başına ateş ederek öldürdü.

TABANCAYI ATIP POLİSİ ARADI

Silahı yaklaşık 200 metre ileride karla kaplı araziye atan Cihat Keçi, daha sonra polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi. Gelen polis ekipleri Cihat Keçi'yi gözaltına aldı. Yaralanan Aziz B., Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken Berfin Yıldız'ın cesedi de olay yerinde yapılan incelemeden sonra aynı hastanenin morguna götürüldü.

POLİS YELEĞİ GİYDİRİLDİ

Polis ekipleri, olayda kullanılan silahı bulabilmek için arama yaptı. Polis yeleği giydirilerek bölgeye getirilen Cihat Keçi, karanlık olduğu için silahı attığı yeri hatırlayamayınca aramalar uzadı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayla silah karın içinde bulundu. Cihat Keçi, gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna başını sallayarak "Evet" dedi. Şırnaklı olan Cihat Keçi, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DİLAY DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Bölümü öğrencisi 21 yaşınaki Dilay Gül de geçen yıl 13 Ekim'de, akşam okul çıkışı yurda giderken arkadaşlık teklifini redettiği sınıf arkadaşı Uğur Aydemir tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Kaçırmak Istediği Üniversiteli Sevgilisini Tabanca Ile Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement