Bolu MHP İl Başkanı Adem Evcil Oldu - Son Dakika
Politika

Bolu MHP İl Başkanı Adem Evcil Oldu

BOLU (İHA) – MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’ın genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından eski Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil il başkanı olarak atandı.

27.04.2016 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU (İHA) – MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın'ın genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından eski Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil il başkanı olarak atandı.

MHP'nin yeni Bolu İl Başkanı Adem Evcil, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdiri ile MHP Bolu İl Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır düsturu ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda kılavuzumuz istişare olacaktır" dedi.

Evcil, "Ayrım gözetmeksizin bütün milliyetçi ülkücü camiamızı partimizin çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Kırgınlıkları, dargınlıkları, yorgunlukları bir tarafa bırakarak kutlu sancağımız altında birlik olalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. 15 aylık ocak başkanlığımız sürecinde yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olacaktır" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bolu MHP İl Başkanı Adem Evcil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement