Bolu Mta Sondajından Fışkıran Sıvı Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Bolu Mta Sondajından Fışkıran Sıvı Korkuttu

Bolu Mta Sondajından Fışkıran Sıvı Korkuttu

Dha Yurt: MTA sondajından fışkıran sıvı korkuttu Bolu'da Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından yapılan sondaj sırasında metrelerce yükseğe fışkıran ve ne olduğu tespit edilemeyen sıvı korku yarattı.

16.08.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha Yurt: MTA sondajından fışkıran sıvı korkuttu

Bolu'da Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından yapılan sondaj sırasında metrelerce yükseğe fışkıran ve ne olduğu tespit edilemeyen sıvı korku yarattı.

MTA ekipleri Çaydurt mevkisinde bulunan çimento fabrikasına yaklaşık 500 metre uzaklıkta sondaj yapmak için şantiye kurdu. Bölgede kömür rezervi bulunup bulunmadığını belirlemek için yapılan sondaj kazısı sırasında, öğle saatlerinde topraktan sıvı fışkırmaya başladı. Metrelerce yükseğe çıkan sıvı nedeniyle işçiler sondaj kazısının yapıldığı alandan korkuyla uzaklaştı. Topraktan çıkan sıvının ne olduğu tespit edilemezken, antiyede görevli ekipler durumu MTA yönetimine bildirdi.

Şantiye görevlileri sondaj bölümünden uzakta beklerken MTA yetkililerinin bölgeye gelip inceleme yapacağı belirtildi. MTA Genel Müdürlüğü'nden gelecek uzman ekibin yapacağı testlerin ardından sıvının ne olduğu tespit edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Mta Sondajından Fışkıran Sıvı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement