Bolu Polisi Köye Baskın Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Bolu Polisi Köye Baskın Düzenledi

Bolu Polisi Köye Baskın Düzenledi

Bolu polisinin 3 ile eş zamanlı yaptığı uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alınırken, Mudurnu’da bir köye polis ve jandarmayla baskın düzenlendi.

03.02.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu polisinin 3 ile eş zamanlı yaptığı uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alınırken, Mudurnu'da bir köye polis ve jandarmayla baskın düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bolu, Sakarya ve Kastamonu'da 18 eve eş zamanlı düzenlediği operasyonda 20 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların ifadeleri doğrultusunda polis ve jandarma ekipleri Bolu'nun Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesine bağlı Karamurat köyüne baskın düzenledi. Çevik kuvvet polislerinin de hazır bulundurulduğu baskında, narkotik timleri köyde bulunan çok sayıda evde arama yaptı.

Bolu polisinin operasyonunda 3 ilde toplam 20 kişi gözaltına alındı. Şahısların ifadeleri alındıktan sonra Perşembe günü savcılığa sevk edilmesi bekleniyor. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu Polisi Köye Baskın Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement