Bolu - Taner Yıldız Kimin Parasını Kime Veriyorsun - Son Dakika
Güncel

Bolu - Taner Yıldız Kimin Parasını Kime Veriyorsun

Bolu - Taner Yıldız Kimin Parasını Kime Veriyorsun

Taner Yıldız Kimin parasını kime veriyorsun (2) DİYARBAKIR'DA MECLİSE MÜSAADE ETMEYİZ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bolu'da partisinin seçim bürosunun açılışında konuştu.

07.05.2015 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taner Yıldız Kimin parasını kime veriyorsun (2)

DİYARBAKIR'DA MECLİSE MÜSAADE ETMEYİZ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bolu'da partisinin seçim bürosunun açılışında konuştu. İzzet Baysal Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılında partililere seslenen Yıldız, Çözüm sürecini destekledikçe, kan akmasın dedikçe, silahlar gömülsün dedikçe bunu hiç kimsenin istismar etmemesi lazım. Şimdi HDP kalkıyor diyor ki, 'Ben barajı geçemezsem sivil itaatsizlik başlatıyorum' Böyle diplomatik cümlelerin arkasına sığınmayacaksınız. Ne demek sivil itaatsizlik. Darbe mi yapacaksınız Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giremediniz diye Diyarbakır'da meclis mi kuracaksınız Oralarda isyan mı başlatacaksınız Hiç kusura bakmayın. Bizler hiçbir tanesine müsaade etmeyiz. Ak Parti kadroları olarak hiçbirine müsaade etmeyiz dedi.

PAMUK ŞEKERLERİNİN HEPSİNİ SATIN ALDI

Yıldız daha sonra seçim bürosunun yanında bulunan bir kermese girerek el işi patik, yazma, nevresim takımı gibi eşyalardan alarak kermes kasasına 600 TL bıraktı. Yıldız partililerle birlikte İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyerek vatandaşları selamlarken, vatandaşların isteğini geri çevirmeyerek fotoğraf çektirdi. Yıldız cadde de pamuk şekeri satan yaşlı bir kişinin yanına giderek, ne kadar kazanacağını sordu. 120 TL kazanacağını söyleyen yaşlı adama 150 TL veren Yıldız, aldığı pamuk şekerlerini caddedeki gençlere dağıttı. Yıldız cadde de bulunan bir restoranın da açılışını gerçekleştirdi. Yıldız, Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret ettikten sonra Bolu Öğretmenevi'nde partililerle bir araya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu - Taner Yıldız Kimin Parasını Kime Veriyorsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement