Bolu Ülkü Ocağı Üyeleri, Sevgililer Günü'nü Protesto Edip Kur'an-ı Kerim Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Bolu Ülkü Ocağı Üyeleri, Sevgililer Günü'nü Protesto Edip Kur'an-ı Kerim Dağıttı

Bolu Ülkü Ocağı Üyeleri, Sevgililer Günü\'nü Protesto Edip Kur\'an-ı Kerim Dağıttı

Bolu Ülkü Ocağı üyesi gençler, kentin en işlek caddesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nü protesto ederek vatandaşlara Türk bayraklarına sarılı Kur'an-ı Kerim dağıttı.

14.02.2016 16:40  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil ve Bolu Ülkü Ocağı üyesi gençler, İzzet Baysal Caddesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nü protesto ederek vatandaşlara Türk bayraklarına sarılı Kur'an-ı Kerim dağıttı. Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil bir açıklama da yaptı.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ PROTESTO ETTİLER

Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil ve ülkü ocağı üyesi yaklaşık 20 genç İzzet Baysal Caddesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nü protesto etti.

"BİZİM SEVDAMIZ KUR'AN'A, BAYRAĞA VE VATANA"

Sevgililerin kol kola yürüyüp kalpli balonlarının satıldığı kentin en işlek caddesinde yapılan protesto eylemi halkın da dikkatini çekti. "Bizim sevdamız Kur'an'a, bizim sevdamız bayrağa, bizim sevdamız vatana" yazılı pankart açan ülkücüler "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan attı. Sevgililer Günü'nü kutlayanları eleştiren Ülkü Ocağı Başkanı Adem Evcil, şöyle dedi:

"SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ KUTLAMIYORUZ VE PROTESTO EDİYORUZ"

"Hemen hemen her gün şehit haberiyle sarsıldığımız şu günlerde Hristiyan papazın zina eden gençleri savunması nedeniyle öldürüldüğü gün olan ve dünyanın bir çok yerinde Sevgililer Günü olarak kutlanılan bu günü kutlamıyoruz ve protesto ediyoruz.

"BU TARZ GÜNLERİ KUTLAMAK UYGUN DEĞİL"

Gerek Türk kültüründe gerek İslam ahlakında bu tarz günleri kutlamak uygun değildir. Peygamber efendimiz bir Hadis-i Şerif de 'Kim bir toplumu taklit ederse o da onlardandır' diye buyurmuştur. Bugünü protesto ederken Haziran ayından bu zamana 300 asker ve polisimizi şehit verdik.

TÜRK BAYRAKLARINA SARILI KUR'AN DAĞITTI

Türkiye'nin 81 iline ateş düştü. Bugünü bahane ederek kutlanılan, yapılan eğlencelerin tamamını kınıyoruz. 81 ilimizi temsilen 81 adet Türkçe Kur'an-ı Kerim meali ve 81 adet Türk bayrağı dağıtıyoruz."

Evcil, açıklamalarının ardından caddede yürüyüş yapan vatandaşlara Türk bayrağına sarılı Türkçe Kur'an-ı Kerim meali dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Ülkü Ocağı Üyeleri, Sevgililer Günü'nü Protesto Edip Kur'an-ı Kerim Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • BABANNE: BU ÇAKMA ÜLKÜCÜLERE İNAT...Tüm seven kalpleri kutluyorum...Allah ı seven,, peygamberi seven,, eşini seven,, kardeşini seven ,annesini, babasını seven,Tük ü seven,Kürt ü seven, Ülkesini seven herkesin sevgililer günü kutlu olsun 40 12 Yanıtla
  • Van ın yerlisi: Maaşallah. İşte ülkücülük budur 15 21 Yanıtla
  • M.in: Kuranin hangi ayetinde milliyetçilik yapin diyor.yalnis kitap dagitiyorlar.... 14 21 Yanıtla
  • roj: gerici kafalililar 11 15 Yanıtla
  • asker: bunların hiçbirinin sevgilisi yoktur ve inanın hepsi sevgisiz büyümüşlerdir. 9 17 Yanıtla zaza: Sen nasıl buyudun yoksa hristiyan mısın.biz sevdiğimizi sadece 14 şubatta değil hergün severiz MAL 16 1
  • meraci83: Ellerinize ağzınıza sağlık ülküdaş kardeşlerim. 15 8 Yanıtla
  • :): Ey ülkücüler...bu hareketleri yapacağınıza... ellrinize birer karanfil alıp dağısanız ya...MHP nin oyu en az 2 misli artardı.. Niye %11-%12 de takılıp kaldığınızı hala anlayamadınız mı??????? 4 18 Yanıtla
  • halim ibrahim: sahtekar din tüccarları 11 10 Yanıtla
  • ÜLKÜCÜ: Aslında ülkücüler böyle işlerle alakası yoktur.. Büyük bir ihtimalle Ülkü Ocaklarına sızmış bir iki tane İŞİD cinin fikridir bu.. Ülkücüler akıllı olun oyunlara ve dolduruşlara gelmeyin. 7 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement