Bolu Uyuşturucu Operasyonunda 23 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Bolu Uyuşturucu Operasyonunda 23 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bolu Uyuşturucu Operasyonunda 23 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bolu merkezli 7 ilde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 50 şüpheliden 3'ü dün tutuklanırken 23'ü bugün adliyeye sevk edildi.

03.06.2016 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu merkezli 7 ilde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 50 şüpheliden 3'ü dün tutuklanırken 23'ü bugün adliyeye sevk edildi. 24 kişi ise polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin 6 ay süren teknik ve fiziki takibinin ardından geçen Salı günü Bolu'nun Gerede İlçesi, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, İstanbul ve Ankara'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. Gerede'de operasyona 180 polis katıldı. 7 ilde toplam 50 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere ait araç, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 6 gram hint keneviri tohumu, 100 gram esrar, 90 uyuşturucu hap ve Gerede'nin Ertuğral Köyü'nde bir tarlada bin kök hint keneviri ele geçirildi.

3 Cumhuriyet Savcısı'nın yürüttüğü soruşturmada şüphelilerden 24'ü polisteki sorgularının ardından serbest bırakıldı. 3 kişi dün çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece, 'Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak' suçlamasıyla tutuklandı. Aralarında hint kenevirlerinin ele geçirildiği tarla sahibi Y.D. ile Geredeli yerel şarkıcı Ramazan Çelik'in kardeşi Ç.Ç'nin de bulunduğu 23 kişi ise işlemlerin tamamlanmasından sonra bugün Gerede Adliyesi'ne sevk edildi. Midibüs ile adliyeye getirilen şüpheliler, polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye götürülürken yüzlerini kapatmaya çalıştılar.

Soruşturma kapsamında gözaltı listesinde bulunan 10 kişinin yakalanması çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Uyuşturucu Operasyonunda 23 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement