Bolu ve Düzce'de Sahte Rakı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bolu ve Düzce'de Sahte Rakı Operasyonu

Bolu ve Düzce\'de Sahte Rakı Operasyonu

Bolu'da, bir restorana yapılan baskında 494 şişe sahte rakı ele geçirilirken, restoran sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.

29.10.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, bir restorana yapılan baskında 494 şişe sahte rakı ele geçirilirken, restoran sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı dün akşam Çaydurt Mevkii'nde bulunan bir restoranda sahte içki satıldığı ihbarının yapılması üzerine baskın düzenledi. Yapılan aramada bandrolsüz ve faturasız, Tekel dışı 70 santilitrelik 141 şişe, 50 santilitrelik 142 şişe, 35 santilitrelik 211 şişe olmak üzere toplam 494 sahte rakı ele geçirildi. Savcının talimatı ile ele geçirilen rakılar İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne teslim edilirken, restoran sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.

DÜZCE'DE OPERASYON

Düzce İl Jandarma Komutanlığı, Gümüşova'da kaçak içki satışı yaptığı iddia edilen M.T.'yi takibe alarak, kamyoneti durdurdu. Araçta yapılan aramada 153 adet rakı, 10 adet votka, 8 adet viski olmak üzere 171 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi. M.T ve araçta bulunan K.L. ile Z.D. gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu ve Düzce'de Sahte Rakı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement