Bölükbaşı Soyunma Odası Koridorlarına İndi İddiası - Son Dakika
Spor

Bölükbaşı Soyunma Odası Koridorlarına İndi İddiası

Bölükbaşı Soyunma Odası Koridorlarına İndi İddiası

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın Eskişehirspor maçı sonrası soyunma odası koridoruna inerek Eskişehirspor teknik heyeti ile tartışma yaşadığı iddia edildi.

19.10.2014 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Eskişehirspor maçı sonrası soyunma odası koridoruna inerek Eskişehirspor teknik heyeti ile tartışma yaşadığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk eden Bursaspor, 2-0 öne geçtiği karşılaşmanın son bölümlerinde yediği gollerle sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Mücadele sonrası konuk ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve yardımcıları ile Bursasporlu taraftarlar arasında tartışma yaşandı.

SAĞLAM'A KÜFÜRLÜ TEPKİ

Yeşil-beyazlı ekibi 2009-2010 sezonunda şampiyonluğa taşıyan ve ardından Eskişehirspor'un başına geçen genç teknik adama yeşil-beyazlı taraftarlar, karşılaşma sonrası küfürlü tepki gösterdi. Sağlam'ın "Ben sizi seviyorum. Neden tepki gösteriyorsunuz?" şeklindeki karşılığının ardından kısa süreli tartışma yaşandı.

KORİDORDAKİ KAPILAR YUMRUKLANDI

Taraftarların tepkisinin ardından Sağlam'ın ekibinde yer alan bazı yardımcı antrenörlerin soyunma odası kapılarını yumrukladığı iddia edildi.

BAŞKAN BÖLÜKBAŞI SOYUNMA ODASI KORİDORLARINA İNDİ İDDİASI

Öte yandan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölübakşı'nın karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorlarına inerek Ertuğrul Sağlam'ın ekibinde yer alan Özhan Pulat ile sözlü tartışma yaşadığı öne sürüldü. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Maalesef böyle bir tatsız olay yaşadık. Başkanın soyunma odası koridorlarına kadar inerek yardımcı antrenörümüze sözlü tepki göstermesi kabul edilebilir bir durum değil. Biz Eskişehir'e gelen takımlara en iyi şekilde misafirlik yapmak için çalışıyoruz. Beklemediğimiz bir olay ile karşılaştık" dedi.

BAŞKAN BÖLÜKBAŞI YALANLADI

Başkan Bölükbaşı da, soyunma odası koridorlarında bir gerginliğin yaşandığını ancak kendisinin böyle bir olaya karışmadığını ifade etti. Ayrıca teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu olay sebebiyle basın toplantısında katılmadığı öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bölükbaşı Soyunma Odası Koridorlarına İndi İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement